16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Simona Halep, victorie categorică la Australian Open! Care e următoarea adversară!

Simona Halep a obținut un succes clar, în fața jucătoarei din Canada, Eugenie Bouchard! Românca și-a depășit adversara la toate capitolele!

În ciuda problemelor medicale, Simona Halep a arătat o evoluție demnă de numărul 1 mondial. Românca și-a văzut de joc și nu i-a dat nici măcar o șansă lui Bouchard, pe care a depășit-o în două seturi 6-2, 6-2.

„Cred că am jucat bine astăzi. Nu e simplu să joci contra lui Bouchard. Vreau să mă bucur de moment, chiar dacă sunt puțin accidentată, m-am mișcat bine. Am vrut doar să joc meciul și să îl câștig. Nu simt presiunea, mă bucur de moment. Vreau să câștig de fiecare dată, doar la asta mă gândesc”, a declarat Halep la finalul meciului.

Simona Halep continuă lupta la Australian Open!

Halep s-a calificat în turul trei la Australian Open, acolo unde se va duela cu jucătoarea din America, Lauren Davis. Un duel care este abordabil, contra unei adversare ce în mod normal nu ii poate pune mari probleme Simonei.

„Mă simt bine pe acest teren, le mulțumesc spectatorilor că au venit. Mă bucur că sunt din nou în turul 3 aici, vreau să mă bucur de moment. În ultimii doi ani pierdusem în primul tur”, a spus numărul 1 mondial.

Citește și: Cât costă întreținerea lunară a stadionului! A răspuns primarul Craiovei!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles