Simpozionului Internațional de Sculptură Drumuri Brâncușiene, la ediția a VII–a

Casa de Cultură Traian Demetrescu organizează cea de-a VII–a ediție a Simpozionului Internațional de Sculptură Drumuri Brâncușiene. Evenimentul va avea loc în perioada 01 – 31 august 2019

Simpozionul de anul acesta are ca temă Sportul, expresivitatea mișcării şi se bucură de participarea a cinci sculptori din patru ţări: EMILIAN POPESCU din Romania, cu lucrarea „Flacăra eternă”, PETRE VIRGILIU MOGOȘANU din România, cu lucrarea „Volumes and Trajectories”, MARINO DI PROSPERO din Italia, cu lucrarea „Spatial Contortion”, FERHAT OZGUN GOREL, reprezentând atât Turcia cât și Georgia, cu lucrarea „The Shadow Player” și MILTON GRAVIDIA, din Ecuador cu lucrareaa „Organic Geometry”. Participanții și lucrările au fost selectați de un juriu format din specialiști în domeniu și directori ai unor instituții de cultură locale.

Artiștii vor putea fi urmăriți de public lucrând pe esplanada Centrului Multifuncțional Craiova, iar operele realizate vor îmbogăţi patrimoniului monumental al municipiului.

Anul acesta ne dorim să realizăm un ansamblu sculptural care va fi amplasat, cu acordul Autorității, în proximitatea Sălii Polivalente a Municipiului Craiova și a Stadionului <Ion Oblemenco>”, spun organizatorii.

Deschiderea Simpozionului va avea loc în data de 01 august, ora 11:00, la Centrul Multifuncțional Craiova.

În 3 minute poți să citeși și: Un pescar a prins un pește Piranha! Nu este singurul!

Mireasă rănită la propria nuntă! Nu era furată!

Atenție! Coloane de autoturisme la Vama Giurgiu

Gata cu hackerii! Tinerii vor face bani legal

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0