fbpx

Un polițist oltean s-a sinucis în concediu!

Gest extrem din partea unui tânăr de la Criminalistică

Un poliţist din cadrul Compartimentului Criminalistică al Poliţiei Călimăneşti s-a sinucis spânzurându-se de un stâlp de înaltă tensiune. Tânărul avea 31 de ani și era din județul Vâlcea, iar motivele care l-au determinat să recurgă la un astfel de gest sunt încă necunoscute.

Cristian Grecu a fost găsit după o zi de căutări de către colegii alertaţi de către sora acestuia. N-a lăsat în urmă nici un bilet de adio şi nici nu a făcut vreun gest ori a spus vreo vorbă care să dea de gândit celor apropiaţi. A plecat de acasă şi s-a spânzurat de un stâlp de înaltă tensiune, de pe un deal, la trei kilometri depărtare de locuinţă, scrie jurnalulolteniei.ro.

În jurul acestui caz circulă zvonuri, încă neconfirmate, dar care spun că  gestul său ar fi survenit în urma unor probleme la serviciu, presiuni făcute de către superiori.

Potrivit tatălui său care a declarat pentru un post de televiziune local se pare că fiul său se afla în concediu de trei săptămâni. În toată această perioadă nu a ieşit deloc din curtea casei, aşa cum obişnuia pe vremuri, că în ultima vreme nu mai putea dormi noaptea. Acesta a mai spus că băiatul nu s-a plâns niciodată de probleme la serviciu, dar crede că suferea de depresie cauzată de activitatea profesională.

„Era în concediu de trei săptămâni, dar n-a mai ieşit deloc cu maşina să se plimbe, să plece undeva. Probleme de serviciu nu s-a văitat niciodată că are. Mă gândesc să-l fi afectat altceva. Intrase aici la Criminalistică şi mă gândesc că fiind mai slab de fire să-l fi afectat anumite cercetări la care a fost… L-au găsit sus – sus, pe muchie, după căutări, spânzurat de un stâlp de înaltă tensiune”.

Tânărul poliţist a fost catalogat de către cunoscuţi drept un băiat emotiv, retras şi foarte liniştit.

În 3 minute poți să vezi și: Mâncarea preferată a zodiilor

U Craiova își aduce fundaș central și atacant!

VIDEO: Incendiu puternic într-un bloc din centrul Craiovei!

VIDEO: Tânăr bătut de tată pe plaja din Eforie Nord!

Val de infectari cu COVID-19 în Costinești!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0