fbpx

Sion și Grasshoppers se luptă pentru un alb-albastru!

Cluburile din Elveția au pus ochii pe mijlocașul Craiovei! Rotaru, gata să înceapă vânzările!

Craiova a ratat titlul în runda decisivă, dar Mihai Rotaru vrea să câștige campionatul în sezonul viitor. Totodată, trupa din Bănie vrea să forțeze și o accedere în grupele Europa League, dar pentru acest lucru trebuie să se întărească. Se pare că, până să aducă jucători noi, vicecampioana României poate să se despartă de un mijlocaș ce nu a reușit să se impună în tricoul alb-albastru.

Potrivit tuttomercatoweb.com, albanezul Kamer Qaka are oferte din Elveția. Se pare că cei de la Sion sunt interesați de transferul mijlocașului. Acest lucru s-ar datora antrenorului Paolo Tramezzani, cel care l-a dorit pe fotbalist și când îi pregătea pe italienii de la Livorno. Totodată, elvețienii de la Grasshoppers ar fi și ei interesați de serviciile lui Qaka.

De un an și jumătate a încercat Mihai Rotaru achiziționarea lui Kamer Qaka. Patronul oltenilor și-a manifestat pentru prima dată interesul în noiembrie 2017. Îl deconspira Ambrosie, președintele ieșenilor la acea vreme: Din Liga 1 nu am primit nicio ofertă, doar CS U Craiova s-a interesat de Qaka. (…) Dacă vom primi o ofertă bună şi pentru club, şi pentru jucător, Qaka poate pleca”.

Acum, Mihai Rotaru poate începe o curățenie de vară, pentru a face loc unor noi jucători. Craiovenii l-au repatriat pe Screciu, iar o eventuală plecare a lui Qaka ar face mai mult loc în compartimentul median.

În 3 minute poți să vezi și: Notele alb-albaștrilor după Craiova-CFR Cluj!

FOTO: Gafă de titlu: CFR a încurcat stadioanele: „Suntem campionii României”, pe Ilie Oană!

FOTO: Rotaru s-a văzut campion și și-a făcut autocar pentru titlul 5!

Craiova-CFR Cluj: Cine arbitrează finala campionatului!

Craiova-CFR Cluj: ce se întâmplă dacă se termină la egalitate!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0