fbpx
6.1 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

Situație incredibilă la admiterea pentru Școala de Jandarmi! Un candidat a urinat într-o sticlă

Întâmplarea s-a petrecut de față cu ceilalți colegi din sală! Plutonierul adjunct-șef caută responsabilii

Un candidat care susținea examenul de admitere pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni a ajuns la o situație limită în sala de examen. Acesta a fost nevoit să urineze într-o sticlă de plastic, de față cu ceilalți candidați, după ce supraveghetorii au refuzat să-l lase la baie.

Concursul a avut loc la sediul Colegiului Național “A. T. Laurian” din Botoșani, iar la un moment dat, un tânăr a solicitat permisiunea de a merge la toaletă, însă unul dintre supraveghetori i-a cerut să predea lucrarea, în loc să îl însoțească la baie.

Evident că tânărul a refuzat să predea teza pentru că avea suficiente cunoștințe astfel încât să abordeze subiectele date la examen. Pentru că nu a mai putut rezista, elevul a golit o sticlă de apă pe care o avea asupra lui și a urinat în sala de examen, de față cu toți ceilalți candidați, scrie botosaninews.ro. Mai mult, PET-ul rămas lângă banca în care se afla candidatul, fiind scos din sală abia la terminarea examenului.

„Vor fi efectuate verificări la nivelul Inspectoratului privind modul de desfășurare a probei scrise. Vom reveni ulterior cu precizările necesare. Aspectele semnalate în mass media locală au fost că unul dintre candidați a fost nevoit să își satisfacă necesitățile într-un PET în sala de concurs. Verificările sunt în curs de desfășurare. Nu putem face alte precizări în acest moment”, a declarat plutonier adjunct-șef Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Botoșani.

Oamenii sunt panicați! Rafturile supermarketurilor au fost golite

Viteză și droguri pe străzile Craiovei! Peste 20 de permise de conducere au fost suspendate

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles