Au luat sicriu de pomana! Tragi-comedie la SJU Valcea

Angajatii Spitalului Judetean Valcea sunt acuzati de familia unei batrane ca au incurcat persoana decedata!

Rudele femeii spun ca au primit un telefon de la angajatii spitalului prin care au fost anuntati ca batrana a decedat.
Situatia este una incredibila. Familia batranei s-a prezentat la spital cu un sicriu si haine de inmormantare, iar “raposata” se afla in alta parte. Valceanca in varsta de 70 de ani, a fost internata din cauza unei infecții pulmonare. În aceeași zi, a fost dusă la Spitalul Drăgășani de unde a fost transferată la Spitalul de Urgență Vâlcea, la Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI).

”Am fost sunați duminică seara seara de o angajată a spitalului care ne-a anunțat că mama a murit la ora 20,15. Ne-a mai spus că putem să ajungem a doua zi la 8.00 sa o luăm de la morgă. Luni (n.r.14 ianuarie) ne-am prezentat la morgă. De acolo, ne-au spus să mergem în spital să luăm documentele. Medicul care o îngrijea pe mama a rămas uimit. I-a dus în salon pe soțul, cumnatul și pe nepotul meu, care au văzut-o pe mama vie, îi dădea o asistentă să mănânce cu lingurița. În final, ni s-a spus că decedase altcineva cu același nume, din Drăgășani, și că probabil s-au încurcat fișele”, a spus fata batranei, conform www.indiscret.ro

Directorul SJU Vâlcea, medicul Dan Ponoran, a afirmat că rudele femeii au interpretat greșit telefonul: ” Imposibil, probabil li s-a spus că a fost intubată, nu că a murit. Am verificat, nu a decedat nimeni din Drăgășani cu nume identic, cred că a fost o neînțelegere a situației” .

Citeste si Protestul minerilor continua. Doi angajati, in greva foamei

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *