11-le care aduce victoria cu Snagov!

Oltenii încep o nouă luptă pentru câștigarea Cupei României, în Snagov – Craiova! Stadionul „Ion Oblemenco” găzduiește o partidă care-i va permite lui Devis Mangia să utilizeze o formulă de start puțin mai diferită.

Chiar dacă cei de la Snagov sunt revelația ligii secunde, Craiova nu are voie să se încurce cu formația din liga a doua. Antrenorul Universității poate avansa un prim 11 surprinzător în această partidă sau poate să meargă la sigur și să stea calm pe toată durata meciului.

Ținând cont că Popescu, Gardoș, Dimitrov sau Glavina nu au evoluat prea mult în acest start de sezon, este posibil ca antrenorul italian să vrea să-i vadă la treabă.

Tinerii Craiovei sunt și ei într-o perioadă bună și este probabil ca Mangia să mizeze pe ei. Mihăilă. Borța, Baicu sau Markovic pot să-și arate calitățile într-o asemenea partidă.

Fotbaliștii noi din lot au și ei nevoie de jocuri cât mai multe. Donkor, Fedele, Koljic sau Rocha, patru dintre cei proaspăt veniți în trupa din Bănie, au nevoie să fie integrați mult mai bine în formția alb-albaștrilor.

Sistemul de joc a ridicat multe semne de întrebare, încă din momentul în care Devis Mangia l-a implementat la Craiova. Italianul a mizat pe 3-4-3, dar odată cu venirea lui Kolic, lucrurile s-au schimbat.

Ținând cont de fiecare detaliu legat de echipă, ținând cont de adversar și de inspirația de moment, tu cum vezi 11-le care poate aduce victoria cu Snagov? Comentăm împreună pe Facebook!

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Oltenii știu deja! Cine dă golul calificării în meciul cu Snagov!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0