37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

SONDAJ: Rezultate voturi Craiova – Olguța Vasilescu rămâne primar!

Olguța Vasilescu aproape că a început să sărbătorească victoria la Craiova și se pregătește de un nou mandat de primar! A început numărătoarea oficială!

Conform exit-poll-ului realizat de Inter Regional Media, la comanda „Jurnalul Olteniei”, Olguța Vasilescu a fost preferata craiovenilor, cu un procent de 65,3%, fiind urmată de Emilia Neagu, Marian Vasile și Nicolae Giugea. Sondajul a fost realizat în 40 de secții de votare din Craiova. Urnele au fost închise la ora 22:00, iar numărătoarea oficială a început.

Craiova a votat, duminică, și a decis cine va conduce orașul în viitorii 4 ani. A fost o campanie electorală interesantă. Unii candidați chiar s-au zbătut, chiar dacă nu și partidele lor. Alții nu s-au zbătut deloc aproape, dar au făcut acest lucru partidele pentru ei. Cetățenii din Bănie au văzut, au ascultat, iar apoi, unii dintre ei au și votat în consecință.

După ani de zile, înainte de alegeri, părea că lupta ar fi una destul de strânsă între Marian Vasile și Olguța Vasilescu, una dintre cele mai puternice femei din politica românească. Duminică, după nunți și petreceri ce au durat până dimineața, mulți dintre craioveni au mers să își aleagă un primar.

Responsabilitate mare și la Craiova, ca primar

Votul craiovenilor a mers către mai multe persoane, dar numai un candidat va avea câștig de cauză, fiind preferatul cetățenilor. Discursurile din campanie au avut efect. Rămâne de văzut câte dintre planurile prezentate și câte dintre promisiunile făcute vor fi realizate și în cât timp și, totodată, se așteaptă rezultatele finale, în urma numărătoarei oficiale.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles