38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Sorin Cârțu a reacționat după instalarea lui Neil Lennon la Rapid!

Neil Lennon vrea să facă din Rapid o forță, dar Sorin Cârțu vede lucrurile diferit pentru giuleșteni!

Numit antrenor la Rapid, Neil Lennon urmează să pregătească echipa giuleașteană pentru următoarele două sezoane. Venirea acestuia pe banca tehnică a alb-vișiniilor a generat numeroase reacții în fotbalul românesc, inclusiv din partea lui Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu, neimpresionat de venirea lui Neil Lennon la Rapid

O personalitate notabilă în fotbalul românesc, Sorin Cârțu, a vorbit despre numirea lui Neil Lennon la Rapid. Acesta și-a exprimat anumite îndoieli legate de capacitatea nord-irlandezului de a-și adapta stilul la particularitățile clubului Rapid.

Fostul președinte al Universității Craiova consideră că giuleștenii practică un stil de joc „boem” și nu este convins că Lennon se va potrivi cu această filozofie. Cârțu a mai subliniat, de asemenea, că la Rapid au avut succes antrenorii care au adoptat acel stil de joc.

Cuvinte de laudă pentru Cristiano Bergodi

Nu știu ce să zic de Lennon. Rapidul este un club special. La Rapid se potrivesc mai mult antrenorii care au un stil boem, stil care este prezent pe Giulești. Chiar nu știu cum stau lucrurile acolo.

Bergodi a fost un antrenor foarte bun, dar nu s-a reușit o performanță cu el. Erau chiar favoriți (n.r. la câștigarea campionatului) când s-a terminat sezonul regulat.

Și anturajul din cadrul echipei e important. Repet, este stilul acesta boem al Rapidului, care poate influența destul de mult.

Este ceva nedefinit și este greu să îi dai o definiție Rapidului. Să vedem dacă reușește să facă rezultate (n.r. Neil Lennon). Rezultate au fost și pe vremea lui Bergodi. Au avut antrenor bun și cu principii”, a spus Sorin Cârțu, citat de DigiSport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles