26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Sorin Cârțu explică ce nu îi convine la jucătorii Universității Craiova!

Noul antrenor al Universității Craiova nu l-a convins încă pe Sorin Cârțu, care știe ce le lipsește alb-albaștrilor!

Sorin Cârțu s-a bucurat pentru victoria Universității Craiova în fața celor de la Dinamo, chiar dacă a fost una chinuită. Noul antrenor din Bănie încă nu l-a convins pe fostul președinte al alb-albaștrilor. Acesta este de părere că atacanții mai au de muncă, pentru a ajuns la o formă bună. „Sorinacio” spune că ofensiva lasă impresia că ar juca mereu cu o minge medicinală.

Sorin Cârțu explică ce nu îi convine la jucătorii Universității Craiova!

Este la început, îl lăsăm să acumuleze mai multe impresii înainte să tragem concluzii radicale. Ceea ce mă bucură este că a schimbat poziția lui Mitriță, l-a mutat mai central. Deși a acționat tot din partea stângă, a intrat mai mult în joc. A fost mai activ în această partidă față de alte meciuri în care rămânea mai mult în laterală. Și-a pus amprenta pe multe dintre acțiunile echipei.

Popescu a avut intervenții bune, dar să nu uităm că la două dintre ele a fost și el implicat pentru că a greșit pasa și a oferit niște pase mai slabe. Face parte din joc. Dinamo nu a progresat de la primele meciuri. Estetic arată bine, dar când ajung la finalizare, le lipsește forța. Se pare că trag cu o minge medicinală la poartă, le este dificil să o împingă. Per total, m-a bucurat victoria. Sunt 3 puncte. O victorie împotriva lui Dinamo, indiferent de scor, este întotdeauna binevenită”, a spus Sorin Cârțu, conform Fanatik.

Rotaru vrea locul 3

Mihai Rotaru a explicat faptul că trupa din Bănie se află într-un soi de reconstrucție. Alb-albaștrii au început sezonul cu gândul la titlu. După ce au schimbat mai mulți antrenori, patronul a trasat un alt obiectiv. Universitatea Craiova vrea locul 3. Tot ce vine mai mult este bine primit, dar lucrurile vor fi luate pas cu pas, către marea performanță așteptată de olteni.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles