24.5 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Sorin Cârțu i-a găsit locul lui Dan Șucu: „Pe Giulești stau în centrul terenului?”

După ce Dan Șucu a solicitat locuri speciale pentru galerie, Sorin Cârțu a rezolvat rapid situația!

Sorin Cârțu i-a răspuns lui Dan Șucu în legătură cu locurile de pe Ion Oblemenco. Principalul finanțator al celor de la Rapid a anunțat că va face deplasarea la Craiova, pentru meciul de azi cu Universitatea Craiova, alături de galeria giuleștenilor.

Sorin Cârțu știe locul lui Dan Șucu

Șucu și-a intrat serios în rolul de ultras și i-a cerut lui Mihai Rotaru ca galeria bucureștenilor să primească locuri în peluză, dar a fost refuzat. Asta pentru că cei de la Universitatea Craiova le rezervă mereu suporterilor echipei oaspete un sector din Tribuna 1, opus peluzei în care stă galeria oltenilor.

Despre acest subiect a vorbit și Sorin Cîrțu (68 de ani), unul dintre foștii președinți din Bănie. 

Unde stă Șucu?

”Unde stă domnul Șucu?”, a fost întrebat direct Sorin Cîrțu, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

”Sunt locuri destule pentru toată lumea. Pentru galerie, sunt locuri destinate acestora, iar pentru domnul Șucu, la loja celor care vin la Craiova. Nu se poate însă ca ei să primească locuri în centrul peluzei.

Intră cu cei care sunt acolo, cu abonamente? E un alt sector dedicat pentru echipa oaspete. Ce, pe Giulești stau în centrul terenului? Stau tot în spatele porții, la peluză, acolo stă galeria adevărată, la peluză.

Și eu zic că va fi un stadion plin, este un meci important, cu două echipe angrenate pentru campionat”, a mai spus Sorinaccio.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles