19 C
Craiova
joi, iunie 13, 2024

Sorin Cârțu îi propune deja un nou antrenor lui Rotaru: „Pe el l-aş pune la Craiova”

Laurențiu Reghecampf e gata de plecare. Sorin Cârțu a reacționat după ce a auzit vestea din Bănie!

Sorin Cârțu a fost, de asemenea, luat prin surprindere de decizia lui Laurențiu Reghecampf de a se despărți de Universitatea Craiova! Cu toate acestea, fostul președinte din Bănie își exprimă dorința ca antrenorul să obțină performanțe remarcabile în zona Golfului.

Sorin Cârțu nu se aștepta la plecarea lui Reghe

Sorin Cârțu, care a deținut o poziție de conducere în Bănie și a colaborat chiar cu Laurențiu Reghecampf, nu se aștepta ca noua incursiune a antrenorului în Superligă să fie atât de scurtă. Cu toate acestea, această aventură se încheie cu un triumf: o victorie cu scorul de 2-1 pe teren propriu împotriva echipei revelație, Sepsi.

„Sunt surprins! Nu știam, acum aud că pleacă Reghecampf de la Universitatea Craiova. Unde pleacă, în zona Golfului? Repet, sunt surprins, nu mă așteptam. Îi doresc să îi fie bine acolo, asta îi transmit”, a spus Sorin Cârțu, pentru ProSport.

Mihai Rotaru, prima reacție legată de plecarea Reghecampf: „Da, am primit cererea de reziliere”

Sorin Cârţu a vorbit despre această schimbare de antrenor, spunând că i-ar mai da o şansă lui Eugen Neagoe, cel schimbat după două etape de patronul Mihai Rotaru cu Reghecampf.

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova consideră că este o situaţie delicată pentru echipă, iar Mihai Rotaru nu se va grăbi să numească imediat un înlocuitor, mai ales că nu se gândea la schimbarea antrenorului:

„Nu vreau să îi dau eu sfaturi lui Mihai Rotaru. Ce decide el”

„Eu l-aş pune antrenor pe Neagoe înapoi că poate nu mai e ghinionist. Nu vreau să îi dau eu sfaturi lui Mihai Rotaru. Ce decide el. Dar îţi dai seama că şi el e… o plecare aşa, pe nepusă masă. Cred că şi el a fost surprins de acastă situaţie. 

Nu cred că poate să acţioneze, aşa, imediat. Nu se gândea că trebuie să schimbe antrenorul. Este o situaţie delicată, dificilă, îi trebuie ceva timp ca să o gândească bine. 

 Nu sunt o consolare banii (n.r. clauza de 300.000 de euro). Aşa a fost înţelegerea între ei la reziliere. Cred că a fost o clauză în oglindă, se aplica şi clubului dacă era invers. A fost o clauză prietenească.

Pentru că există o relaţie de prietenie între Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru. Dar mai multe poate să vă spună patronul”, a declarat Sorin Cârţu.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles