18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Sorin Cârțu, mesaj pentru Adrian Mititelu: „Nu-mi cere respect. Mi-ai scris pe gard și ai adus bâte”

Adrian Mititelu l-a supărat foarte tare pe Sorin Cârțu. Mutarea la Severin, retrogradarea și falimentul echipei l-au marcat pe „Sorinacio”

Sorin Cârțu spune că îl respectă pe Adrian Mititelu pentru că bagă bani în fotbalul craiovean, dar atât. Gloria Craiovei Maxima nu poate să îl ierte pe patronul de la FCU pentru ceea ce a făcut în trecut. Este vorba despre mutarea echipei la Severin. Despre retrogradarea trupei din Bănie, urmată de faliment. Toate acestea l-au supărat foarte tare pe fostul președinte al Universității Craiova.

Sorin Cârțu, mesaj pentru Adrian Mititelu

„Sigur, că-și bagă banii. I-am imputat pentru tot ce s-a întâmplat în timp. Când ai luat echipa, ai dus-o la Severin, ai închis stadionul, ai falimentat-o… Eu nu pot să îi iert astea. Bine, le iert, dar nu pot să le uit. Nu am cum să nu îmi reamintesc, când tu ai dus echipa la Severin, ai închis stadionul. A închis stadionul și a stat doar el stadion, că e echipa familiei. A falimentat echipa, a retrogradat-o de două ori, nu pot să le uit. Nu-mi cere mie nu știu ce să vin, cu nu știu ce respect față de tine, plus ce ai făcut, ele invocă acel banner pus de Peluza Nord.

Același banner sau scris în același mod a stat și la Peluza Sud de multe ori. În același mod tu ai venit, sau peluza ta mi-a scris mie, nu pot să-i spun că tu i-ai învățat. Dar au venit și mi-au scris pe gard. Ai uitat că s-au băgat bâte la meciul când am jucat? Au băgat bâte la tribuna oficială. S-a auzit că erau bâte să-l batem pe Rotaru și pe Cârțu. Astea nu pot să le trec cu vederea, așadar nu-mi cere respect”, a spus Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

Cârțu și Mititelu nu sunt în cele mai bune relații

În primăvara acestui an, Adrian Mititelu l-a atacat dur pe Sorin Cârțu. Patronul de la FCU Craiova a ieșit cu declarații în stilul propriu și l-a numit pe „Sorinacio” complice la distrugerea Universității Craiova. Mai multe detalii AICI.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles