-3.7 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

Sorin Cârțu: „Să propunem să se întrerupă campionatul”

Președintele alb-albaștrilor vrea suporteri în tribune și nu mai acceptă interdicții pe Ion Oblemenco: „Să oferim avantajul ăsta măcar pentru cei vaccinați

Sorin Cârțu simte că elevii lui Reghecampf au nevoie de susținerea fanilor. Președintele clubului patronat de Mihai Rotaru nu s-a ferit de cuvinte și a spus că prefera ca Liga 1 să fie întreruptă dacă suporterii nu au voie să intre pe stadion.

Cârțu este de părere că măcar în localitățile în care incidența nu este foarte mare ar trebui să se joace cu suporteri în tribună sau măcar cu fani care sunt vaccinați.

Se aude că luna viitoare va începe lumea să vină la stadion. Știu că a început să scadă incidența. La noi în Craiova, este sub 5%. Este absurd să privăm lumea de dreptul de a vedea meciurile. Nu înțeleg de ce să nu se dea drumul. Nu mai este un risc atât de mare. Dacă nu este posibilă împărțirea pe regiuni, să propunem să se întrerupă campionatul. Cel puțin noi suntem privați de avantajul suporterilor. Să nu se mai joace, să se întrerupă și să jucăm când se va da drumul. Este bătaie de joc. Să oferim avantajul ăsta măcar pentru cei vaccinați. Așa, toată lumea este pedepsită”, a declarat Sorin Cârțu la emisiunea Liga Digi Sport.

Ianis Hagi: „Avem o generație talentată, am demonstrat-o cu vârf și îndesat”

Rădoi își recunoaște greșelile: „Dacă aș juca din nou aș schimba și primul 11”

Stoichiță a dat indicații din tribună. Rădoi a cedat: „Să vină în locul meu”

Rădoi îl distruge pe Marica și spune că este limitat!

Marica l-a făcut praf pe Rădoi: „Trebuie să plece acum”

Mirel Rădoi: „Îmi pare rău pentru echipa națională”

Notele tricolorilor după România-Islanda 0-0!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles