13.9 C
Craiova
sâmbătă, februarie 24, 2024

Sorin Cârțu știe unde a greșit Petev în meciul cu Farul!

Universitatea Craiova a pierdut acasă cu Farul, iar Sorin Cârțu știe ce n-a funcționat!

Sorin Cârțu știe care au fost erorile lui Ivailo Petev în Universitatea Craiova – Farul. Fostul președinte al Universității Craiova nu l-a iertat pe bulgar. Legenda din Bănie îl consideră clar ca fiind printre vinovați pe tehnicianul oltenilor.

Sorin Cârțu, critici după Universitatea – Farul

Fostul președinte din Bănie a început cu apărarea oltenilor, făcută ușor de Louis Munteanu. Atât nou venitul Maldonado, dar și celălalt fotbalist exotic, Silva, au fost blamați pe Cârțu.

„Este doar o parte a fotbalului. Fotbalul are două momente: apărare și atac. Ce le-a făcut lui Maldonado, lui Silva… Rapiditatea lui Louis Munteanu a fost mult peste ceea ce puteau să ofere fundașii noștri. 

Apărarea și în special fundașii noștri centrali. Maldonado și Silva au fost foarte lenți. Pe mine m-a surprins într-un fel decizia pe care a luat-o Petev. Aceea de a apăra în zona centrală cu doi eterogeni”, a spus Cârțu.

Petev a comis-o

Fostul antrenor e convins că Petev a greșit că a folosit cu Farul un cuplu de stoper inedit.

 „Jucau pentru prima oară în viața lor și coordonarea care trebuie să fie între fundașii centrali să se întâmple tocmai la un meci oficial și în fața unui atacant de tipul și calitățile lui Munteanu, care avea și antecedente pozitive față de Silva”, a spus Sorin Cârțu, conform fanatik.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles