27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Soția unui titular de la Universitatea Craiova a răbufnit pe internet!

Situație delicată pentru soția unui titular de la Universitatea Craiova, fix când fotbalistul traversează o perioadă excelentă!

Soția unui titular de la Universitatea Craiova a reacționat dur, după ce arbitrul Cătălin Găman a fost văzut petrecând alături de fotbaliștii olteni. El a arbitrat apoi două contracandidate ale Craiovei, Rapid și CFR Cluj, stârnind furia ambelor echipe.

Soția unui titular de la Universitatea Craiova s-a revoltat după petrecere

Recent, arbitrul Cătălin Găman a fost prezent la un eveniment alături de jucătorii Universității Craiova. A fost vorba de ziua de naștere a fiicei lui Alexandru Mateiu. Iar soția fotbalistului a discutat despre acest subiect care a stârnit un adevărat scandal în fotbalul românesc.

Claudia, soția mijlocașului Craiovei, a comentat pe Instagram, la propria postare despre eveniment, dorind să clarifice lucrurile. Ea a precizat că petrecerea a fost doar o distracție pentru copii, care a fost interpretată complet greșit.

Răspunsul soției lui Alexandru Mateiu

Surprinzător cum un prilej de distracție pentru copiii noștri este folosit pentru a justifica evoluțiile noastre profesionale în cel mai defavorizant mod”, a scris soția lui Mateiu, pe pagina de Instagram.

Soția lui Alexandru Mateiu a mai mulțumit celor care au organizat petrecerea, spunând că familia este mai importantă decât controversa. Comentariul a fost apreciat și de un membru al familiei Găman, prezent de asemenea la petrecere.

Vă mulțumesc tuturor care ați creat cel mai trăsnit context prin care să ne deconectăm de la joburi, de la fotbal, de la treburile casnice și să formăm noi amintiri frumoase pentru și cu familiile noastre!”, a mai adăugat Claudia, soția lui Mateiu.

Arbitrul Găman, petrecere înainte de play-off alături de jucătorii Craiovei

Cu nici două luni înainte de începerea meciurilor din play-off, arbitrul Cătălin Găman a participat la un eveniment privat, alături de vedetele oltenilor, la petrecerea fiicei lui Mateiu. Mulți au considerat că nu se încalcă nicio normă de regulament.

Arbitrul poate fi delegat doar la rivalele pentru titlu, deoarece acesta este doljean și nu poate arbitra meciurile Universtității Craiova. Însă, Găman a arbitrat recent două contracandidate ale oltenilor, Rapid și CFR Cluj, care au luat foc după ce-au văzut imaginile. Potrivit Fanatik, oficialul nu a dorit să comenteze subiectul.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles