Southampton – Liverpool se vede cel mai bine în Wave!

Southampton – Liverpool ,meci de trei puncte pentru Cormorani. Meciul contează pentru etapa cu numărul 27, din Premier League!

Southampton – Liverpool se joacă mâine, pe terenul Sfinților. Oltenii pot să urmărească meciul în barul Wave din Craiova, mâine, de la ora 18:30. Elevii lui Klopp trebuie să obțină victoria, pentru a-și păstra locul trei și pentru a menține distanța dintre ei și Chelsea.

În ultimele două meciuri, Gini Wijnaldum și Alex Oxlade-Chamberlain au stat pe bancă, iar Cormoranii au pierdut din dinamism la centrul terenului. Pentru meciul de mâine, cei doi fotbaliști pot fi o opțiune, dar și Lallana este de asemenea un jucător care oferă ritm jocului.

Southampton – Liverpool, statistici favorabile pentru elevii lui Klopp!

În ultimele zece etape disputate împotriva Sfinților, elevii lui Klopp au statisticile de partea lor. Liverpool a înregistrat patru victorii, trei înfrângeri și trei remize.

În ultima întâlnire cu Southampton, Cormoranii s-au impus clar, scor 3-0 pe teren propriu. Au înscris Salah, în două rânduri și Coutinho, jucătorul care ulterior a plecat la Barcelona.

Sursă foto: Liverpool FC

Citește și: Ti-am pregatit cele mai bune variante de scor corect la Universitatea Craiova – Sepsi!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *