fbpx

SPA-ul s-a mutat la Primărie. Pedichiură ca la salon făcută de femeia de serviciu

Revoltător : Un director din Primăria Târgu-Jiu a pus femeia de serviciu să-l spele pe picioare în propriul birou!

Scandal la Primăria Târgu-Jiu, care-l vizează pe Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu. Fotografia în care femeia de serviciu îi făcea pedichiura directorului, a ajuns virală pe internet, și a stârnit un val de indignare. Fotografia respectivă, în care directorul pare că este spălat pe picioare este din 2016. În poză apare Marian Rotaru cu un picior într-un lighean, iar pe celălalt îl ține în poala unei femei de serviciu Pe masă, se vădr și sticluțe de ojă și acetonă, ca și când directorul s-ar pregăti pentru pedichiură.

Directorul a declarat că „Nu mi-a făcut nimeni pedichiura! Este o poză de acum aproape doi ani. Mi-am luxat atunci piciorul drept. Am fost la fotbal cu niște băieți și mi-am luxat piciorul. Pe doamna am rugat-o să-mi pună un bandaj și în acel lighean era doar gheață pentru că mi se umflase piciorul foarte rău. Nu mi-a spălat nimeni picioarele”.

Referitor la oja și acetona care apar pe biroul său, acesta spune că „Nu era niciun fel de ojă. Era un ulei cu care m-a tras femeia, că mi se umflase piciorul. Sunt acțiuni menite să mă discrediteze pe mine, făcute de niște oameni incompetenți care nu își fac treaba în instituția pe care o conduc”.

De altfel, se pare că nu este primul caz de acest gen. Bărbatul este cunoscut pentru atitudinea pe care o are față de subordonații lui.

Citește și VIDEO. A murit pe patul de spital. „Ne spui că e bine şi apoi că a murit”

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0