fbpx

Spânzurat de tobogan! Sinucidere sau crimă!

Craiovenii de pe strada Emanoil Chinezu au fost martorii unei întâmplări terifiante!

Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un loc de joacă pentru copii din Craiova. Descoperirea a fost făcută joi dimineaţa, în cartierul craiovean Emanoil Chinezu. Se pare că băiatul avea 20 de ani și ar fi fost găsit de o femeie ce își plimba câinele chiar în zona în care a a avut loc nefericitul incident. Aceasta a sesizat poliția.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi două echipaje de poliţie. Se pare că tragedia nu a putut fi evitată. Medicii nu putut să îl mai salvezi și nu le-a rămas decât să constate decesul băiatului.

”Un tânăr de aproximativ 20 de ani, a fost găsit spânzurat de un tobogan situat intre blocurile de pe strada Emanoil Chinezu din Craiova. În cauza poliţiştii au deschis o anchetă şi desfăşoară cercetări pentru a se lămuri împrejurările producerii evenimentului”, au declarat reprezentanţii IPJ.

Sinucidere sau crimă!

Cel mai probabil, tânărul și-a pus capăt zilelor. Este puțin probabil să fie victima altei sau altor persoane. Dat fiind faptul că acesta a fost găsit spânzurat, inevitabil ar fi provocat zgomote în încercarea de a-i alerta pe locuitorii blocurilor din jurul parcului de joacă. Poliţiştii încearcă să identifice victima şi să stabilească exact ce s-a întâmplat. Trupul neînsufleţit a fost ridicat de la faţa locului şi dus la morga Spitalului Filantropia pentru efectuarea expertizei medico-legale.

Singura variantă plauzibilă ce ar duce spre o crimă ar fi ca expertiza medico-legală să arate că băiatul a murit înainte să fie spânzurat de tobogan.

În 3 minute poți să vezi și: Vești bune pentru români! Concediul, mai bine plătit

Mircea Diaconu se vrea președinte dar nu la Cotroceni

Cu ultimele puteri a coborât să moară printre oameni! Poveste tristă cu un cerb fără stea în frunte

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Article Name
Spânzurat de tobogan! Sinucidere sau crimă!
Description
Craiovenii de pe strada Emanoil Chinezu au fost martorii unei întâmplări terifiante!

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0