El mă trage înainte, tu mă vrei înapoi – Cum ar spune și Speak în Prada de război

Si nu, eu nu vreau sa fiu prada de razboi a nimanui. Nu mai pot sa aleg intre trecut si prezent. De data asta nu eu voi fi cea care ramane cu inima ranita.

 

M-am văzut cu tine o viață întreagă. Am trecut prin multe. Peste vorbele celor care ne spuneau că n-o să fim împreună, peste privirile pline de invidie ale celor din jur. Pentru că da, mulți invidiază ce nu pot avea.

prada de razboi

Și uite că ne-am spus și adio, nu la revedere. De data asta, a fost definitiv. N-am ascultat de lume, deși poate era cazul. Știi că uneori există un mic adevăr în ceea ce spun cei din jur, că nu iese fum fără foc. Nu mi-a fost ușor, dar nici n-am murit. Treci repede peste, așa cum vin și dezamăgirile în viața ta. Repede. Ultima dată când ne-am văzut m-ai întrebat dacă sunt bine. Mereu am fost, mereu voi fi. Ăsta a fost și răspunsul meu. Mă consider o persoană puternică pentru că altfel n-aș fi putut trece peste atâtea, aș fi fost o prada de razboi. Îmi place să râd când plâng. Atât de puternică sunt.

 

Vreau să te întreb ceva. De ce revii de fiecare dată când vezi că mi-e bine fără tine?

 

Degeaba te întorci de fiecare dată când nu ți-e bine. Degeaba mă cauți când te plictisești de altele. Degeaba mă cauți când ți se face dor. Dor de noi, dor de cum era cu mine, dor de cât de frumos îți vorbeam. Degeaba te așteptai să mă găsești. Am plecat de mult. Am plecat pe alt drum cu altcineva. Acum mi-e bine. Pentru prima dată mă simt liniștită și mă simt acasă cu persoana iubită. Persoana pe care o iubesc și mă iubește. Și pe tine te-am iubit, însă poate nu suficient de mult încât să rămân lângă tine. Mi-am dat seama prea târziu că nu meriți, că ești doar o bătaie de cap. Poate dacă-mi spuneai că mă iubești la timpul potrivit, rămâneam. De ce-mi mai spui acum? Acum are cine să-mi spună. Are cine să aibă grijă de mine. Are cine să-mi ofere câte un trandafir și o îmbrățișare caldă.

 

Nu te mai întoarce. Nu mai ești motivul zâmbetului meu. Nu-ți mai aparține nici timpul meu, nici sărutul. Sărutul ăla după care tânjeam în anumite zile. Îmbrățișarea aia pe care n-o primeam. Sfaturile alea pe care nu mi le-ai dat. Nu mai e loc pentru tine în viața mea. Acum e altcineva motivul pentru care eu zâmbesc. Și crede-mă că zâmbesc cu gura până la urechi. Îl iubesc și mă iubește. Tu, rămâi în trecut. Prezentul meu e altcineva acum.

Nu rata! Intra in concurs si ia tortul de Craciun! 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *