fbpx

Pierderea primarilor: specialitatea casei la PNL Dolj!

PNL Dolj primește lovitură după lovitură. La început de 2018 a înregistat o nouă dezertare: primarul din Dăbuleni a trecut cu arme și bagaje la ALDE.

 

A câștigat alergerile din 2016 din postura de candidat al PNL. La un an și un pic distanță, Aurel Băjenaru, primar de Dăbuleni, a zis că-l prinde mai bine ideologia ALDE față de cea a partidului trandițional, ambele în esență liberale. Drept urmare a schimbat tabăra: a trecut la partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

 

Victoria a fost trâmbițată printr-un comunicat online de deputatul Ion Cupă, șef la ALDE Dolj: Venirea primarului oraşului Dăbuleni alături de echipa ALDE Dolj reprezintă un lucru bun şi pentru noi şi pentru cetăţenii oraşului. Discuţiile pe care le-am avut cu domnul Băjenaru deschid un parteneriat pe termen lung pentru realizarea proiectelor demarate pentru dezvoltarea binemeritată a oraşului şi totodată pentru consolidarea organizaţiei noastre locale”.

 

PNL Dolj pierde primari pe bandă!

 

Fost procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Băjenaru a candidat, imediat după pensionare, la alegerile pentru primar din orașul natal Dăbuleni și le-a câștigat. El a fost unul dintre cei doi primari PNL din orașele Doljului.

 

Aurel Băjenaru este cel de-al patrulea primar care dă PNL pe ALDE din 2016 încoace. Lista a fost deschisă de Gheorghe Popa de la Mischii, care a făcut pasul în ianuarie 2017. Astfel, PNL mai are 26 de primari din cei 30 câștigători de alegeri în cele 110 localități doljene, în timp ce ALDE, învingătoare în alegeri doar la Bucovăț a ajuns acum la 5 primari.

Citeste si: De acum inainte poti sa dai cu IPhone-ul de pamant, geamul se repara singur! 

Sursa foto: cvlpress.ro


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0