Oltenii se apucară de mișcare! Bănia, plină de viață la SportFEST!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj a organizat „CRAIOVA SportFEST”, ediția a V-a, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al cluburilor sportive din oraș. Olteni de toate vârstele au avut ocazia să asiste și să participe la o serie de activități sportive, cu scopul de a promova un stil de viață sănătos.

Evenimentul s-a desfășurat duminică, 16.09.2018, între orele 10:00 – 19:00. În tot acest timp, oltenilor li s-au făcut demonstrații sportive, pentru a putea lua seama cum se desfășoară un antrenament. Demonstrațiile au fost făcute de sportivii și antrenori craioveni de fotbal, handbal, volei, baschet, tenis, tenis de masă, badminton, escaladă, șah, lupte, karate, judo, arte marțiale, box, scrimă, tir cu arcul și fitness-aerobic. Craiovenii au avut ocazia să experimenteze plimbarea cu bicicleta electrică, dar și să-și facă de cap la poligonul airsoft.

Organizatorii „CRAIOVA SportFEST”, încântați de interesul oamenilor!

Suntem la a V-a ediție, iar lumea vine în număr din ce în ce mai mare, chiar dacă spațiul în care se desfășoară evenimentul a fost mai restrâns. Avem și noutăți, precum bicicletele electrice și poligonul de airsoft. Scopul nostru este de a promova mișcarea”, a spus Origen Staicu.

Citește și:  De ce migrează craiovenii spre Timișoara și Cluj! Răspunsul PNL!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *