fbpx
-0.6 C
Craiova
duminică, martie 7, 2021

Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun ce partener ți se potrivește!

Ești în căutarea partenerului perfect și vrei să știi ce zodie e compatibilă cu a ta sau ești deja într-o relație și vrei să știi dacă persoana iubită este cea aleasă?

- Advertisement -
- Advertisement -

 

Spune-mi ce zodie ești! Indiferent de situația în care te afli, să cunoști în ce zodie este partenerul care te completează reprezintă un punct forte în relația voastră. Trăsăturile specifice fiecărei zodii și ascendentul ne ajută să dezvoltăm relații amoroase cu persoane născute sub anumite semne zodiacale compatibile cu noi.

 

Ce partener ți se potrivește în funcție de zodie!

 

Berbec– Pentru că ești o fire care adoră aventura, plimbările și excursiile, ai nevoie de un partener care să-ți împărtășească toate aceste dorințe. Ești plină de pasiune, îți place adrenalina, ai nevoie de un bărbat puternic, foarte devotat și care să-ți suporte toate nebuniile. Așadar, ai nevoie de un partener pasional, la fel de puternic ca tine, iar acesta ar putea fi unul din nativii Leu, Gemeni, Scorpion sau Vărsător.

 

Taur– Ești una dintre cele mai senzuale zodii, însă ești o familistă înrăită, o parteneră pe care te poți baza oricând, foarte interesată de viața de cuplu. Ai nevoie de un partener la fel de devotat, onest, iubitor și care să aibă mereu încredere în tine. Partenerul ideal pentru tine este cel care te iubește necondiționat, adică unul din următoarea zodie Rac, Pești sau Capricorn.

 

Gemeni– Chiar dacă de multe ori vrei să dai impresia că ție nu prea-ți pasă, că ești indiferentă, o persoană lipsită de empatie, în adâncul sufletului tău ai nevoie de atenție. Partenerul compatibil pentru tine se află sub semnul zodiacal al Leului,Berbec, Vărsător, și chiar Taurul ar putea fi ceea ce cauți tu.

 

 

Rac– Ești foarte atentă și precaută în tot ceea ce faci, ești o persoană serioasă care are simțul răspunderii, iar partenerul perfect pentru tine ar trebui să-ți ofere protecție și sentimentul de comoditate în orice moment. Unul din nativii zodiei Taur, Scorpion sau Fecioară, ar putea fi partenerul ideal pentru tine. Puternic, dar sensibil în același moment.

 

Leu– Cu toate că ești o femeie independentă, calculată și care crede că nimeni nu o poate ajuta nici financiar, nici profesional, apreciezi mereu persoanele care sunt dispuse să te asculte. Ai nevoie de un bărbat la fel de independent, cu o situație materială bună,dispus să te înțeleagă, iar acesta ar putea fi tot un Leu sau Balanță.

Fecioară– Pentru că te consideri o femeie perfectă, fără niciun defect, sensibilă, dar care nu face diferența între viața de familie și cea profesională. Ai nevoie de un bărbat care să-ți deschidă ochii, să fie un familist înțelegător și care să aibă răbdare cu tine. Acesta ar putea fi unul din zodiile Scorpion sau Taur.

 

Balanță– Ești cea mai echilibrată, după cum spune și numele zodiei. Ești o femeie serioasă, care are nevoie de echilibru în viața ei. Deși ai avut parte de relații haotice până acum și de scurtă durată, acum ai nevoie de o relație lungă și de un partener familist. De aceea, te potrivești perfect cu Leul sau Vărsătorul.

 

Scorpion– Ești scorpia zodiacului, femeia cea mai puternică care are mereu ultimul cuvânt. Ești foarte pretențioasă, nu ai așteptări de la nimeni, doar de la tine. Mereu vrei să fii cea mai bună și vrei să dai tot ce ai tu mai bun. Ai nevoie de un bărbat puternic, care să-ți suporte capriciile, să fie alături de tine mai ales când greșești. Ideea e că bărbatul perfect pentru tine nu trebuie să te contrazică. Iar acela ar putea fi unul din zodiile Pești sau Fecioară.

 

Săgetător-Ești o persoană foarte optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze. Ai nevoie de o persoană la fel de pozitivă ca tine și care să-ți împărtășească atitudinea. Pentru tine e foarte important să știi că te poți baza mereu pe persoana de lângă. Bărbatul ideal pentru tine ar putea fi un Berbec, un Leu sau un Vărsător.

Capricorn– Tu ești femeia care știe ce vrea și are mereu totul planificat. Ești punctuală și atunci când promiți ceva, te ții de cuvânt. Ai nevoie de un partener care să nu întârzie la întâlniri, suficient de hotărât și pe care să nu-l doboare nimic. N-ai nevoie de lași. Te potrivești de minune cu nativii din zodia Scorpion sau Taur.

 

Vărsător– Pentru tine bărbatul perfect este acela care te lasă să iei deciziile, care nu te contrazice și face intocmai ce spui tu. Ești o femeie puternică și nu-ți convine când cineva încearcă să te manipuleze. Ai putea încerca să cunoști un nativ din zodia Berbec sau Balanță.

 

Pești– Ești o femeie sensibilă, deci ai nevoie de cineva la fel de sensibil ca tine. Ești calmă, serioasă și-ți place să fii independentă. Trebuie să recunoști că-ți plac escapadele amoroase, însă trebuie să ai grijă dacă vei da peste un Scorpion sau un Taur.

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studentă din Craiova! 

 

The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Latest posts by Cosmin Cojocareanu (see all)

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,655FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles