fbpx

Rămâne cum am stabilit: Mititelu poate juca, dar n-o să joace!

Liberalii au încercat să aducă FCU pe Oblemenco, dar pesedista Bianca i-a trimis la patiserie.

Așa cum am anticipat, noul contract de asociere dintre municipalitate și Universitatea Craiova a trecut de votul Consiliului Local. Înțelegerea a fost prelungită cu încă 5 ani, iar clubul a primit și dreptul de a folosi cantonamentul din Lunca Jiului, contra cost. Proiectul a iscat niscaiva dezbateri, pornite de peneliști. Referindu-se la deja celebrul paragraf cu alte entități ce pot beneficia de stadion, Flavius Sirop a spus: „acest proiect reprezintă o falsă disponibilitate de deschidere. Ar fi normal să se asigure accesul tuturor care achită taxa. Că unora le place, iar altora nu, e bine de știut că mai există și o altă echipă în oraș. Ar fi normal să existe și tarife pentru meciuri de liga a doua și a treia, nu doar pentru meciurile din Liga 1. Pentru că stadionul ar trebui să fie pe plus din punct de vedere financiar, pentru a suporta și armata de funcționari de acolo”. Colega de partid Adriana Ungureanu, a.k.a. Vivien, și-a manifestat dorința ca pe lângă fotbaliști, și echipele de handbal, volei și baschet să beneficieze de facilitățile complexului sportiv.  

Bianca Predescu: „Eu nu mă amestec să vă spun care e compoziția produselor de patiserie!”

Consilierul PSD Bianca Predescu i-a tăiat-o scurt lui Vivien și celorlalți liberali, explicându-le juridic cum stă situația: „Este vorba de un contract de asociere bilateral, nu multilateral, între municipiul Craiova și persoana juridică ce gestionează activitatea clubului de fotbal. În contractul dintre două părți nu putem introduce drepturi pentru terți. Așa că nu pot fi incluse amendamente pentru alte persoane juridice. Cum eu nu mă amestec la doamna Ungureanu să stabilesc care e compoziția produselor de patisserie, nici domnia sa nu ar trebui să se amestece în chestiuni de drept. Astfel de decizii pot fi luate printr-un proiect de hotărâre distinct, nu prin amendamente la acesta”.

Pușcaș: „E absurd să nu avem dreptul să folosim stadionul Oblemenco”

În sală s-au aflat Marcel Pușcaș, Nicolo Napoli și alți reprezentanți ai FCU. Liberalul Marian Vasile a cerut ca Marcel Pușcaș să se poată adresa Consiliului Local. Oficialul lui FCU nu a mai apucat, așa că a povestit în fața primăriei: „Când a venit vorba de locurile de parcare, domnul primar a prezentat nu mai puțin de 16 dosare de la alte orașe din țară. Tot așa, cred eu, Primăria Craiova ar trebui să se inspire din modul cum procedează cele 16 orașe din țară cu stadioanele lor. Dacă Pitești lasă Hermannstadt să joace acolo, la fel și la Brașov, Târgu Mureș, Arena Națională, Cluj Arena și toate stadioanele din țară permit oricărui club, oricărei grupări sportive din orașul respectiv, bineînțeles, contra unei taxe, să evoluează pe stadioanele respective. Mă întreb de ce nu poate  Primăria Craiova să se inspire din aceste modele. Ca să nu spun că pot să găsească și alte surse de inspirație: domnul primar poate să meargă la Primăria Roma sau Milano, Munchen, oriunde e un imobil cu destinație sportivă al comunității, se permite oricărei entități sportive, contra cost, să evoluează pe acel stadion. Mă mir de ce la Craiova nu se poate întâmpla acest lucru. Suntem un club craiovean, legal constituit, afiliat la FRF, un club cu mulți suporteri. Mi se pare absurd să se îngrădească accesul miilor de suporteri pe stadionul la construcția căruia și ei au contribuit. E absurd să nu aibă dreptul să-l folosească. Azi am încercat să am un dialog cu Primăria. Clubul e dispus să plătească 10.000 euro pentru fiecare meci pe stadionul Craiovei”.

În 3 minute mai poți citi: Arbitrul Avram a fost sufletul hulit al petrecerii de cununie

 4 suspendați în tabăra alb-albastră după FCSB – Craiova 3-2!

Mangia: „Dacă se joacă pe teren, ne implicăm în lupta pentru titlu!”

Măcar au umilit FCSB: le-au dat gol cu portarul!

Pigliacelli: „Mister a decis să execut penalty!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0