fbpx

Cutremur în Oltenia: Stadion pentru FCU Craiova!

De la revenirea în fotbalul românesc, Adrian Mititelu nu a găsit un stadion pentru FCU Craiova! La Severin joacă fără suporteri, iar în Craiova nu a fost primit!

Dacă în Bănie nu a fost loc pe stadion pentru FCU Craiova, ci numai pentru echipa ce evoluează în Liga 1, Adrian Mititelu pregătește lovitura anului în Oltenia. Patronul formației din cea de-a treia divizie construiește un stadion de top, pe modelul celor din Olanda. Arena va avea aproximativ 12.000 de locuri și va fi gata în vara anului 2020, după spusele lui Marcel Pușcaș.

Patronul are proiectul și va începe în vara asta construcția unui stadion propriu, de 12.500 de locuri, pe banii lui. Sunt putini investitori în fotbalul romanesc care au adus bani de acasă pentru construcția unui stadion. În felul asta, indiferent de decizia primăriei, care nu lasă echipa noastră sa evolueze pe stadionul central, făcut din bani publici, subliniez acest lucru… indiferent de decizia asta, echipa va juca pe un stadion în Craiova. Stadionul va fi făcut pe modelul arenelor din Olanda, micuț, de 10.000 – 12.000 de locuri, iar construcția lui va dura un an. Stadionul va fi amplasat în Craiova, în Balta Craioviței“, a spus Marcel Puscaș la PRO X.

Cu un număr impresionant de susținători, FCU Craiova avea nevoie de un stadion pe care să evolueze în Craiova. În ciuda dezbinării dintre galeriile din Bănie, echipa finanțată de Adrian Mititelu a păstrat cea mai vocală parte a suporterilor, Peluza Sud 97. De partea cealaltă, echipa lui Rotaru a reușit să o construiască pe cea mai numeroasă din România, în acest moment. Diferența este că o formație a avut dreptul să joace pe noul Oblemenco, iar alta nu.

În 3 minute poți să citești și: Craiova începe mutările pentru titlu!

Cele două scenarii prin care Craiova poate prinde Europa!

Ultra all ofensiv: un gol în 360 de minute!

 #Împreună cu Mangia, Mitriță, Gustavo și Băluță!

 Lecția de la Cluj: cum se sărbătorește titlul de campioană!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0