38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

„Ion Oblemenco” intră în cursa pentru Stadionul anului 2017!

Bijuteria Băniei poate fi desemnat Stadionul anului 2017. Totul depinde de voturile suporterilor alb-albaștri.

 

StadiumDB.com, o veritabilă bază de date a stadioanelor din întreaga lume, cel mai cunoscut site în materie, va lansa competiția: Stadionul anului 2017. Până acum, în cursă au intrat 23 de arene de pe tot cuprinsul globului. Lista cu nominalizările este deschisă până la data de 25 ianuarie.

 

Pentru intrarea în cursa de decernare a titlului Stadionul anului 2017 a trebuit să fie îndeplinite simultan trei condiții: să fie construit sau renovat substanțial în anul precedent, să se fi disputat un meci pe el până la 31 decembrie 2017 și să aibă o capacitate mai mare de 10.000 de locuri. Toate 3 îndeplinite cu brio de stadionul „Ion Oblemenco”.

 

Pentru titlul Stadionul anului 2017 ne luptăm cu suporterii lui Atletico Madrid

 

Votarea propriu-zisă va începe la data de 29 ianuarie și va dura 5 săptămâni, adică pe tot parcursul lunii februarie și începutul lui martie. Anul trecut au fost peste 82.000 de voturi valide, iar acum organizatorii întrecerii se așteaptă la 100.000. Câștigătorul va fi anunțat la data de 10 martie.

 

Stadionul „Ion Oblemenco” are concurență serioasă. Se luptă pentru trofeul onorific cu Wanda Metropolitano, arena lui Atletico Madrid, cu stadionul Sankt Petersburg ori celebrul Luzhniki din Moscova. Mercedes Benz Stadium din Atlanta, SUA, ori Mikuni World Stadium din Japonia sunt în competiție.

Citeste si: Cota 2 (23 ianuarie): Hochei + fotbal, să facem patru la rând!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles