Stadionul de atletism nu va fi gata anul acesta

Autoritățile minicipale craiovene au declarat că stadionul de atletism nu va fi gata anul acesta! Se vrea calitate și tocmai de aceea lucrările nu vor fi finalizate în 2018!

Chiar dacă nu va fi terminat stadionul anul acesta, pentru primarul Craiovei, Mihail Genoiu, nu este importantă data finalizării stadionului, ci ca acesta să fie de calitate. Pentru a fi siguri că nu vor da greş, reprezentanţii Primăriei Craiova au stat de vorbă cu un expert din cadrul Federaţiei Internaționale de Atletism.

“Mă interesează calitatea a ceea ce se realizează” , a spus Genoiu

„Este în derulare licitația pentru serviciile de proiectare și sper să se finalizeze cât mai repede. După asta, începe licitația de execuție. Oricum, nu am ca principal obiectiv, termenul. Mă interesează calitatea a ceea ce se realizează. Chiar dacă nu îl vom avea finalizat în anul acesta, şi sunt sceptic că se poate finaliza și proiectarea și execuția în anul acesta, sunt convins că vom face un lucru de super calitate. Am început să urmăm pașii care nu ne lasă să facem vreo greșeală. Am cerut un punct de vedere al unui expert din partea FIA în ceea ce trebuie să conțină stadionul, adică am plecat cu începutul”, a declarat Genoiu.

Se pare că stadionul se afla într-un proces de degradare. A fost scos la licitație pentru prima dată în 2014, dar rămâne de văzut până la sfârșitul anului ce vor avea de gând autoritățile municipale craiovene, și ce soluție va găsi primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Ziua Olteniei la Craiova. Vezi unde și când http://bit.ly/2FNFJvh

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *