12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Marcel Popescu: „Avem un contract de exclusivitate cu Primăria ca să folosim doar noi stadionul”

Oficialul clubului oltean a admis că nicio altă echipă nu va putea evolua pe stadionul din Craiova, în care s-au investit peste 55 de milioane de euro.

 

Într-o intervenție telefonică la Pro X, Marcel Popescu a spus: „Avem un contract de exclusivitate cu Primăria ca să folosim noi stadionul. Nicio altă echipă nu poate juca aici fără acordul nostru”.

 

Întrebat de moderatori: „Dar pe Mititelu l-ați lăsa să joace acolo?”, oficialul craiovean a făcut o parabolă: „Dumneavoastră ați lăsa copiii să vină pe holurile Universității ca să se stropească cu pistoale cu apă? Noi vorbim de performanță aici, nu de amatorism”.

 

Stadionul din Craiova, doar pentru CS Universitatea

 

Marcel Popescu nu a făcut altceva decât să confirme hotărârea Consiliului Local Craiova din vara lui 2013 care a statuat protocolul de colaborare dintre cele 3 entități. Primăria Craiova, care a oferit infrastructura, clubul mamă condus de Pavel Badea, ce a oferit marca și palmaresul, și societatea privată care a pus la dispoziție fondurile necesare pentru desfășurarea activității și a promis performanță sportivă în Bănie.

 

În protocolul de colaborare se prevede că CS Universitatea Craiova virează Primăriei Craiova 10% din încasările pe bilete și abonamente, iar clubului sportiv condus de Pavel Badea 5%. Contractul semnat în 2013 este valabil timp de 15 ani, adică până în 2028.

Nu rata! Ce s-a intamplat astazi la stadionul din Craiova (FOTO)

Preturile biletelor la CS Universitatea – Slavia Praga

 

Sursa foto: facebook

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles