14.5 C
Craiova
duminică, iunie 4, 2023

Stadionul din Craiova mai înghite câteva milioane! Pe ce se duc banii oltenilor

Evenimentul de inaugurare pentru stadionul din Craiova va avea loc la data de 10 noiembrie. Ce artist va cânta prima dată imnul Științei!

 

Alba –neagra cu evenimentul de inaugurare a stadionului Ion Oblemenco continuă. După ce a picat disputarea meciului cu FCSB în Bănie, Primăria a anunțat pe site-ul oficial că a fost anulată licitația pentru spectacol. Am marcat și noi momentul în articolul pe care-l puteți citi aici.

 

Tot Primăria și tot pe site-ul ei oficial a anunțat că a urcat procedura pentru licitație, pe SEAP, pentru „servicii de organizare eveniment „inaugurare stadion” – reluare”. Procesul cu pricina pentru spectacolul inaugural ce va avea loc pe stadionul din Craiova va trebui să se desfășoare în viteză pentru a se plia pe meciul  CS Universitatea – Slavia Praga, programat la data de 10 noiembrie.

 

Cine va cânta prima oară imnul Științei pe stadionul din Craiova!

 

Suma din bugetul local pentru eveniment este cuprinsă între 132.519 și 3.334.049 lei. Așadar, prețul stabilit inițial se poate tripla. Pe ce se duc banii? Pe un eveniment ce se anunță grandios, ce va cuprinde „un concept unic de inaugurare a stadionului din Craiova, care să includă, în afara proiecțiilor video, și alte moment precum intonarea Imnului Universității Craiova, omagierea jucătorilor de legend ai Universității Craiova, prezentarea de motive vizuale 3D, pe tema istoricului stadionului – de la inaugurarea stadionului vechi, din 1967 până la demolarea sa și incluzând moment din timpul construcției noului stadion. Prezentarea de motive vizuale 3D din istoria Universității Craiova și a Municipiului Craiova, spectacol coregrafic pe un scenario aprobat de Primărie”, se arată în caietul de sarcini.

 

Dacă la prima tentativă de licitație a evenimentului inaugural, municipalitatea se mulțumea cu Ciri Mayer, în câteva zile lucrurile s-au schimbat. Mihail Genoiu și ceilalți conducători din Primărie vor o artistă consacrată, care să cânte imnul și oferă câteva exemple în caietul de sarcini: Andra, Delia sau Inna.

Te mai poate interesa: Petrece o noapte cu Delia: vino la PsiheDelia!

Vom traversa orașul Bals în 5 minute! Anunuțul vine de la Guvern

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles