Stadionul Ion Oblemenco se închiriază! Iată prețurile!

Toate partidele de fotbal de pe stadionul Ion Oblemenco, cu excepția celor disputate de echipa orașului, vor fi taxate separat!

 

Stadionul „Ion Oblemenco” poate fi închiriat pentru evenimente sportive, culturale, concerte, mitinguri, filmări etc. contra cost. Reprezentanții craiovenilor în Consiliul Municipal au stabilit taxele de utilizare a noului stadion. Acestea vor fi în dezbatere publică luni.

 

Autoritățile urmăresc să acopere cheltuielile cu administrarea stadionului Ion Oblemenco. Drept urmare au impus nu mai puțin de 15 taxe pentru „utilizarea temporară” a arenei. În ceea ce privește evenimentele sportive, cu excepția echipei orașului, Universitatea Craiova, o altă echipă care dorește să utilizeze arena trebuie să plătească la Primărie.

 

37.100 lei pentru un meci pe stadionul Ion Oblemenco

 

Iată care sunt taxele: dacă vrea să vină cu Naționala în Bănie, FRF trebuie să plătească 37.100 lei. Aceiași bani trebuie să-I plătească orice echipă, cu excepția Universității Craiova, care își dorește să evolueze pe bijuteria Olteniei în meciuri din Liga 1, Cupa Ligii sau Cupa României, începând cu 16-imile acestei competiții. Pentru partide din Liga Campionilor și Europa League se plătește dublu: 74.200 lei. Pe stadion pot avea loc și alte evenimente sportive – spre exemplu meciuri de rugby – la 37.100 lei.

stadion Ion Oblemenco

Pentru „expoziții, spectacole de circ, mitinguri, alte concerte și festivaluri” se achită la Primărie 92.700 lei. Pentru evenimente cu caracter cultural: concerte și festivaluri se plătește o chirie de 60.250 lei. Stadionul se închiriază și pe bucăți, iar tarifele le puteți citi aici.

Aceste taxe nu sunt încă bătute în cuie, pentru că nu au fost votate de catre reprezentantii craiovenilor. Momentan se vor afla în dezbatere publică luni, iar în funcție de rezultatul acesteia se vor modifica sau nu, urmând să intre în vigoare după ce primesc votul consilierilor locali.

Citeste si: Jumatatea goala a paharului dupa Universitatea Craiova – CFR Cluj! 

Cum ti se par taxele?

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *