fbpx

Stagiul din Antalya se incheie cu o infrangere!

Universitatea Craiova a fost învinsă de Ludogorets Razgrad, echipa lui Keșeru și Moți, în ultima partidă de verificare desfășurată în stagiul din Antalya.

 

Pentru meciul cu Ludogorets, Devis Mangia a mizat, în mare măsură, pe o formulă care a inclus titularii din prima parte a sezonului. Primul 11 a arătat astfel: Mitrovic – Popov, Kelic, Popa – Martic, Screciu, Mateiu, Bancu – Băluță, Burlacu, Gustavo.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

 

Prima repriză a fost una echilibrată, fiecare dintre combatante având o ocazie mare de gol. Mai întâi oltenii, prin Gustavo care a reluat pe lângă, după șuturile lui Mateiu și Băluță în blocaj. În vreme ce la poarta lui Mitrovic, Keșeru a izbit bara.

 

Bilanț echilibrat în stagiul din Antalya

 

La mijlocul reprizei secunde, în doar 3 minute, bulgarii au marcat de două ori. Goluri care au înclinat balanța în favoarea lor. Pe parcursul actului secund, în garnitura olteană au mai intrat Valentin Mihăilă și Markovic.

 

Bilanțul celor 4 jocuri test disputate în stagiul din Antalya este unul echilibrat, dat fiind că oltenii au obținut două victorii împotriva formațiilor poloneze pe care le-au întâlnit și au pierdut alte două meciuri. Iată rezultatele înregistrate de alb-albaștri:

Universitatea Craiova – Meppen 2-4 (Mitriță, Burlacu)

Universitatea Craiova – Lechia Gdansk     1-0 (Gustavo)

Universitatea Craiova – Zaglebie Lubin     2-0 (Bărbuț 2)

Universitatea Craiova – Ludogorets 0-2

sursa foto: facebook ucv1948.ro

Citeste si: VIDEO! Leuțul de la Zoo Craiova a fost botezat pe facebook!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0