fbpx

Ștefan Bănică pică din lună direct pe scena Teatrului Național din Craiova

Se va întâmpla marți. Dacă vrei să-l vezi live te costă 100 lei. Dacă vrei să intri și în culise să-l saluți mai adaugi 50 lei.

 

In lunile octombrie si noiembrie, Stefan Banica pleaca intr-un turneu de amploare, care va cuprinde 11 orase .Turneul din acest an va promova cel mai nou material discografic semnat Stefan Banica – „Picat din luna” – al saisprezecelea album de autor din cariera impresionanta a artistului, de peste trei decenii. Va fi un album complex, surprinzator, elaborat, care va contine colaborari inedite. Detalii despre lansarea noului album, in curand.

Turneul „Picat din luna” va cuprinde și Craiova, unde pe 24 octombrie, de la ora 19:30, va începe spectacolul la Teatrul National „Marin Sorescu”

Biletele se gasesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online, pe:
https://www.bilete.ro/stefan-banica-picat-din-luna
http://www.eventim.ro/ro/artist/stefan-banica-571/profile.html

Pentru acest turneu a fost conceputa, in premiera, o categorie speciala de bilete:Golden Circle. In cadrul acestei categorii, va fi pus in vanzare un numar limitat de bilete pentru fiecare spectacol din turneul Stefan Banica: cate 100 bilete Golden Circle cu valoarea de 150 lei. Spectatorii care vor achizitiona aceste bilete, vor beneficia de un pachet special: acces la concert in sector preferential Golden Circle, intalnire cu Stefan Banica in backstage, noul album „Picat din luna” si fotografie cu autograful artistului.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0