fbpx

Stelian Baragan: „Nu voi permite să murdăriți politic o acțiune a elevilor!”

Inițiativa elevilor de a avea transport gratuit în Craiova a mutat războiul dintre PSD și PNL pe facebook.

Zilele trecute, Giugea senior organiza o conferință de presă în care anunța că aderă la inițiativa elevilor de a avea transport gratuit în Craiova. Între timp, liberalii nu doar că au aderat, ci și-au însușit-o, ca și cum ar fi fost lor. Cel puțin așa rezultă dintr-o postare pe facebook-ul oficial: „Consilierii municipali PNL Dolj au depus o Inițiativă de Consiliu pentru ca elevii să beneficieze de gratuitate pe toate mijloacele de transport în comun din Craiova” (foto jos).

Viceprimarul Stelian Baragan a reacționat: „RUȘINE, PNL DOLJ! Dragi colegi consilieri locali ai Partidului Național Liberal, această inițiativă despre care spuneți că ați depus-o, nu este inițiativa dumneavoastră! Încercați să vă faceți imagine pe seama unei propuneri ce a venit din partea CONSILIULUI JUDEȚEAN AL ELEVILOR, nu din partea dumneavoastră! Haideți să nu mai facem campanie electorală și să nu ne mai asumăm ceva ce nu este al nostru. După cum bine știți, acum o săptămână, a avut loc o întâlnire cu reprezentanții elevilor în care s-a propus acest proiect, numai că, spre deosebire de dumneavoastră, noi nu am mediatizat această propunere. Am fost și voi fi alături de societatea civilă și nu vă voi permite să murdăriți politic această acțiune a elevilor!”

Stefan Giugea i-a raspuns lui Stelian Baragan

Giugea junior a intervenit, apreciind că inițiativa elevilor nu poate avea sorți de izbândă, pentru că „le este interzis să facă politică”. Inițiativa cetățenească fiind, probabil, subiect tabu pentru tânărul liberal. Ulterior a șters postarea.

Citeste si: Tâlhăria și violul să aștepte, insulta și calomnia sunt problemele României!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0