-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Stoican, despre reinstalarea lui Napoli la FCU: „Până la urmă e meseria omului”

Dat afară de Mititelu, Flavius Stoican explică îndrăzneala lui Napoli: „Dacă el a considerat că-l poate face pe patron să gândească altfel fotbalul”

Adrian Mititelu a avut nu mai puțin de 4 antrenori la FCU Craiova în acest sezon, până în pauza de iarnă. Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică au fost dați afară, pe rând, din Bănie. Dan Vasilică a pregătit și el echipa din poziția de interimar. Totuși, patronul alb-albaștrilor a revenit la sentimente mai bune față de un fost tehnician al echipei sale, Nicolo Napoli.

Italianul a pregătit FCU Craiova de 7 ori și urmează mandatul cu numărul 8. Printre antrenorii demiși de Mititelu în acest sezon, Stoican a fost reținut în momentul în care a fost întrebat de noul antrenor al oltenilor, dar într-o oarecare măsură îl înțelege pe Napoli.

Am citit în ziar. Până la urmă e meseria omului. A acceptat să revină, ce pot să zic? De opt ori, asta este, dacă el a considerat că e mai bine, că-l poate face pe patronul clubului să gândească altfel fotbalul. Niciodată să nu spui niciodată, eu am plecat de acolo, mi-am strâns mâna cu patronul, dar nu mi-a fost ușor să plec acasă după trei săptămâni, mai ales că am avut rezultate. Patru puncte în trei meciuri, eu spun că a fost bine. Dar a spus, ‘hai, du-te! Bine’„, a declarat Stoican, zâmbind.

Acum, Stoican are o misiune mult mai grea decât cea de la Craiova. Antrenorul trebuie să scape Dinamo de la retrogradare, iar acest obiectiv nu va fi deloc unul ușor.

Ironie din Peluza Nord la adresa lui Napoli: „E ofertă: la șapte contracte, al optulea e gratis!”

Nicolo Napoli a început munca „la negru” la FCU Craiova!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles