-3.7 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

Stoichiță a dat indicații din tribună. Rădoi a cedat: „Să vină în locul meu”

Mihai Stoichiță, șeful naționalei: pe Mutu l-a înjurat în direct și peste Rădoi s-a băgat în timpul meciului!

Naționala României are șanse mici să mai prindă barajul pentru Campionatul Mondial, dar rezultatul tricolorilor nu a fost principalul motiv de nemulțumire pentru selecționer. Rădoi a spus că, în timpul meciului cu Islanda, a auzit pe cineva cum oferea indicații din tribune: „Azi am auzit şi indicaţii tactice de sus din tribună… Şi normal că atunci când nu câştigi, cei mai buni antrenori sunt sus. Sper să revăd imaginile şi să recunosc vocea pentru că mai grav ar fi dacă ar fi cineva din partea federaţiei, pentru că atunci trebuie să vină în locul meu”, a spus Rădoi. Ulterior, după ce i s-a comunicat că acea persoană ar fi fost Stoichiță, selecționerul a răbufnit.

Dacă el a fost, atunci nea Mihai trebuie să vină în locul meu şi să răspundă la întrebări, pentru că oricum vine şi la antrenamente şi se uită, deci îi e uşor. Nu ştiu ce s-a mai întâmplat sau când s-a mai întâmplat, dar eu nu accept aşa ceva. Pentru mine lucrurile sunt simple. Indiferent că este nea Mihai sau că este preşedintele FRF lucrurile acestea nu se fac la nivel public. Dacă cineva are ceva să îmi reproşeze, şi probabil că are, o facem faţă în faţă la o şedinţă. Pentru că dacă tu începi să strigi de sus atunci înseamnă că nu ai încredere în antrenor. Şi dacă nu ai încredere în el, de ce l-ai mai numit? De asta spun că e cel mai bine să te uiţi la meci, să analizezi şi după aceea mă chemi la raport”, a mai spus selecționerul.

Mirel Rădoi susține că nu a primit suficient ajutor din partea Federației: „Eu nu trimit săgeţi, eu spun doar că de foarte multe ori entuziasmul acesta nu a venit şi din partea celor din federaţie. De exemplu, dacă noi am reuşit să câştigăm în Islanda aş fi vrut să văd oameni din cadrul federaţiei care sunt entuziasmaţi de joc, care încearcă să facă oamenii se gândească în felul ăsta. Adică să încercăm toate lucrurile acestea să le împingem într-o direcţie. Eu spun, e vina mea şi îmi asum. Mă mai întreba cineva cum îmi asum. Probabil că după aceste meciuri o să vedem cum îmi asum, o să vedem cum îşi asumă şi federaţia, o să vedem dacă federaţia mai vrea să mai continue cu mine. Probabil că dacă eram pe locurile 3-4 nici federaţia nu mai vrea să continue cu mine”, a mai afirmat Mirel Rădoi.

Pe Mutu l-a înjurat în direct!

Pe vremea în care Adi Mutu antrena România U21, Mihai Stoichiță l-a înjurat pe selecționer în direct, în timpul unei conferințe de presă.

Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o”, a spus Stoichiță în urma incidentului.

România – Islanda: primul 11 al lui Mirel Rădoi!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles