fbpx
6.1 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

Stoichiță dă cărțile pe față: „Deja au început zvonurile că Edi Iordănescu vine”

Oficialii FRF s-au hotărât: „O să avem o discuţie cu preşedintele, cu el şi cu mine, în care vom încerca să ajungem la un acord”

Mirel Rădoi a spus clar că nu mai rămâne la națională după cele două meciuri ale tricolorilor din luna noiembrie: „Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează. Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră. Eu am contract până în noiembrie, mai departe este treaba Federației. Oferte au fost până acum și le-am refuzat. Din punctul ăsta de vedere vă dau cuvântul meu că nu am niciun contact, nicio ofertă. Nu mă poate întoarce nimic, nici măcar soția. Și dacă Federația ar face o ofertă, nu aș accepta.”, a declarat Mirel Rădoi.

Stoichiță dă cărțile pe față: „Deja au început zvonurile că Edi Iordănescu vine”

Mihai Stoichiță spune că nu se pune problema unui înlocuitor pentru Rădoi, cel puțin în acest moment, când selecționerul încă poate fi întors din drum. Oficialul FRF susține că nu negociază nimeni din Federație cu Edi Iordănescu și că urmează o discuție între șefii fotbalului românesc și Mirel Rădoi.

O să avem o discuţie cu preşedintele, cu el şi cu mine, în care vom încerca să ajungem la un acord pentru continuarea activităţii lui la echipa naţională. Atât pot să vă spun. Când o să fie, nu ştiu. Nu mă întrebaţi despre alte soluţii, nici măcar nu se discută despre aşa ceva în federaţie. Noi suntem genişti. Dezamorsăm ‘bombele’ astea care apar. Deja au început zvonurile că Edi Iordănescu vine în locul lui Mirel? Păi, ce? E şah? Se schimbă regele cu regina?”, a spus Mihai Stoichiță.

Cristian Daminuță povestește despre „Mentalitatea de român infect: bani, mașini, femei”

Încă o victorie istorică pentru CSO Filiași!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles