fbpx
6.1 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

Stop cumpărături la Târgul din Craiova! Ce activități se suspendă

Încă o lovitură pentru comercianții din târg! Ce reguli trebuie să respecte clienții

Nici târgul second-hand din Craiova nu scapă de noile restricții. Autoritățile locale se văd nevoite să suspende anumite activități, de pildă vanzarea produselor pe jos. Activitatea va rămâne deschisă doar în zona cu tarabe, unde se vând haine și încălțăminte, nu și în zona platoului, unde comercianții obișnuiau să vândă articolele pe jos. “SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL este nevoită să suspende activitatea de comercializare a produselor second-hand în zona de vânzare pe teren neamenajat (pe jos), cuprinsă între strada Râului şi strada Dr. Dimitrie Gerota.

Activitatea rămâne deschisă doar în sectorul în care se comercializează haine şi încălţăminte second-hand pe mese, din zona cuprinsă între străzile Dr. Constantin Severeanu şi Dr. Dimitrie Gerota, sector în care comercianţii au încheiate acorduri în derulare cu SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL”, arată un comunicat al SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA.

Măsura vine în urma unei hotărâri de govern din 22 octombrie, prin care s-a impus reducerea drastică a activităţii târgurilor, bâlciurilor şi talciocurilor, până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului. Instituția ține să reamintească și faptul că atât comercianții cât și clienții au obligația de a purta masca de protecție în așa fel încât să le fie acoperită gura și nasul.

„De asemenea, potrivit actului normativ menţionat mai sus, participarea la activitatea târgurilor, a bâlciurilor și a talciocurilor „este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, au adăugat reprezentanții SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA.

Un pacient a băut o ladă de bere „ca să dea vaccinul afară”!

Cristian Daminuță povestește despre „Mentalitatea de român infect: bani, mașini, femei”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles