Primul succes craiovean în Europa după 26 de ani!

După mai bine de două decenii și jumătate, Craiova trăiește, din nou, un succes european! Românii au făcut diferența pentru Universitatea!

Craiova a câștigat pe terenul celor de la Sabail, scor 2-3. Oltenii au dominat clar partida, dar nu datorită unui joc atât de bine organizat de Papură, ci ca urmare a jocului slab prestat de un adversar lipsit de orice fel de orientare. În prima repriză, Mateiu, cu o execuție superbă, a marcat pentru 0-1. Întâmplarea a făcut ca până la pauză, formația gazdă să restabilească egalitatea.

În repriza secună, alb-albaștrii au intrat și mai motivați, iar în fața unor adversari aproape adormiți au reușit să dea golul de 1-2. Bancu aproape că a arat jumătatea adversă și l-a executat pe portarul azer. Golul de 1-3 a venit din piciorul lui Mihai Roman. Proaspăt reîntors la Craiova, atacantul a pus latul în fața șutului-centrare expediat de Bărbuț și a băgat mingea în poartă. Până la final, greșelile i-au făcut pe olteni să plătească. Azerii au marcat după o pasă greșită dată de Pigliacelli. Jocul a fost foarte aproape să-i pedepsească pe elevii lui Papură, la scut timp după golul de 2-3.

Concluziile partidei: Mateiu a rămas sufletul echipei, Bancu și Vătăjelu sunt chinuiți pe posturi care nu-i reprezintă,  Qaka pare să se fi integrat printre olteni, Craiova nu are executant de lovituri libere sau cel puțin Papură nu are. A, Fortes a rămas constant. În mare parte, rezervele lui Mihai Rotaru puteau mai mult.

În 3 minute poți să citeși și: Fabulos! Simona Halep, în finală la Wimbledon!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *