Succes după 16 ani! Craiova a scăpat de umilință în fața FCSB!

În ziua în care l-a omagiat pe Ilie Balaci, zeul fotbalului din Oltenia, CS Universitatea Craiova și-a dat gol singură în minutul 8. Reușitele lui Koljic și Fedele au întors rezultatul după pauză și au salvat onoarea albilor.

 

De la pătrunderea în A, acum 4 ani, CS Universitatea Craiova nu a bătut vreodată pe FCSB, ducând mai departe tradiția de 16 ani fără măcar un succes în fața echipei lui Becali. Însă, mai rău nu se putea întâmpla pentru formația olteană. Echipa patronată de Mihai Rotaru și girată de Primăria Craiova și-a dat singură gol prin Renato Kelic, fix în minutul 8. Cel destinat comemorării lui Ilie Balaci. Mingea a intrat în poarta lui Pigliacelli, spectatorii au aruncat cu flori în teren in memoriam Balaci. Magia momentului s-a pierdut, iar totul a părut ridicol. Organizatorii, în mod penibil, au trecut pe tabelă minutul 9, pentru autogol.

 

În startul reprizei secunde, Koljic a reparat eroarea lui Kelic și a reușit egalarea. Atacantul bosniac a profitat de o pasă pe culoar a lui Bărbuț și a trimis în plasă. Timișoreanul a vrut să fie erou și a căut în careu, pentru al nouălea penalti în 12 meciuri. Bârsan nu a dat. Fedele din afara careului, cu un șut inteligent plasat l-a învins iar pe Bălgrădean, pentru 2-1. Cu patru minute înainte de final, Craiova primește penalti, iar Morais e eliminat. Koljic ratează. Se termină. Craiova depășește complexul FCSB, dar își pierde reperul principal.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *