Vicepremierul Suciu, garant pentru 240 de proiecte ale Doljului

Valoarea investițiilor sprijinite de Ministerul Dezvoltării in județ depăşeşte un sfert de miliard de euro.

În cadrul unei întâlniri, pe care ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu și primarii doljeni au avut-o la Palatul Administrativ din Craiova, s-au dezbătut piedicile pe care le-au avut autoritățile locale în implementarea proiectelor derulate din bugetul statului, dar și o posibilă lansare a celei de-a treia etape a Programului Național de Dezvoltare locală.

Suciu a declarat că anul acesta va adopta o ordonanță de urgență pe codul administrativ, ca să evite situația de anul trecut, când opoziția nu a votat codul. “Nu vom repeta greșelile trecutului și noi, Guvernul, vom rezolva această problemă cu o OUG pe codul administrativ” a zis vicepremierul.

Evenimentul a fost găzduit de Ion Prioteasa, președinte CJ Dolj, a specificat că în Dolj sunt aproape 240 de proiecte pentru dezvoltare: “Ne bucurăm că am primit, încă o dată, de la înalții noștri oaspeți asigurări privind susținerea deplină în realizarea tuturor investițiilor și derularea tuturor demersurilor care pot conduce la dezvoltarea comunităților locale și a întregului județ. Dintre acestea, să amintim faptul că doar Programul Național de Dezvoltare Locală, prin cele două etape ale sale de până în prezent, înseamnă numai în Dolj aproape 240 de proiecte, cu o valoare cumulată de peste un miliard de lei”

La întâlnire au fost prezenți și deputatul Lia Olguța Vasilescu, senatorul Claudiu Manda, primarul Craiovei, Mihail Genoiu și subprefectul județului Dolj, Cristian Șovăilă.

În 3 minute poți să citești și: Claudiu Manda, pe poziție eligibilă pentru europarlamentare

 Olguța Vasilescu: „Până la finalul anului veți vedea muncitori pe aceste blocuri!”

Colegiul Carol I, pasat la CNI! Cât costă reabilitatea și când încep lucrările!

Ion Prioteasa: „Sumele sunt mici și foarte mici”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *