21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Câștigă un bilet la SuperCupa României!

Se apropie SuperCupa României, iar toată Oltenia așteaptă cu sufletul la gură să-i vadă pe Mitriță și pe băieți cum ridică încă un trofeu, după ce oltenii au câștigat Cupa României!

Universitatea Craiova – CFR Cluj, confruntarea pe care muți o așteaptă cu nerăbdare se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar 3minute.net îți oferă șansa să-ți vezi favoriții chiar din Peluza Nord a arenei.

Iată ce trebuie să faci pentru a intra în posesia biletului!

În primul rând, trebuie să îți faci o fotografie în care să prezinți un însemn al Universității Craiova ( tricou, fular, steag sau orice altceva care să arate că ești suporter al alb-albaștrilor)

În al doilea rând, trebuie să lași fotografia într-un comentariu la postarea care o să includă acest articol, însoțită de textul „particip”.

Persoana a cărei fotografie o să primească cele mai multe aprecieri, în secțiunea comentarii, o să câștige biletul la SuperCupa României, chiar în Peluza Nord a stadionului „Ion Oblemenco”.

În cazul în care două sau mai multe fotografii o să adune același număr de aprecieri, atunci departajarea se va face în felul următor: Prima persoană (dintre cele care au strâns același număr de aprecieri) care a lăsat comentariul însoțit de fotografie o să fie și cea care intră în posesia biletului.

Concursul se încheie pe data de 13 iulie, cu o zi înainte de partida dintre Craiova și CFR Cluj.
3 minute o să lase un comentariu la postare în care o să anunțe încheierea concursului, iar câștigătorul/ câștigătoarea biletului o să fie contactați pe contul de Facebook înregistrat în concurs.

 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles