27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Suporterii celor de la Rapid, în drum spre Craiova. Dan Șucu e lider de galerie!

Dan Șucu și galeria celor de la Rapid au plecat spre Craiova. Șapte autocare sunt așteptate în Bănie în următoarele ore

Galeria celor de la Rapid, în frunte cu Dan Șucu, au pornit spre Craiova. Giuleștenii au plecat din București cu 7 autocare, dar și cu mașini personale. Partida dintre Universitatea și Rapid se va juca de la ora 21:00, pe Ion Oblemenco.

Dan Șucu, lider de galerie pentru Rapid în deplasarea la Craiova

Galeria Rapidului a plecat în această după-amiază spre Craiova, acolo unde clubul din Giulești o va înfrunta pe Universitatea, de la ora 21:00, în a doua etapă din play-off. Alături de suporteri fac deplasarea actualii acționari ai Rapidului, Dan Șucu și Victor Angelescu. Dar și fostul patron Nicolae Cristescu.

Potrivit gsp, La stadionul Rapidului au fost „aliniate” 7 autocare, majoritatea albe, dar și unul vișiniu, care-i va transporta pe Dan Șucu, Angelescu și Cristescu în Bănie. 

S-au întâlnit cu FC Argeș

Prima oprire în drumul către Craiova s-a întâmplat la o benzinărie. Acolo unde galeria Rapidului s-a intersectat cu autocarul celor de la FC Argeș, oprit pentru scurtă vreme. Suporterii și-au continuat apoi drumul spre Craiova.

Dan Șucu a coborât din autocar și a fost cel mai „vânat” la fotografii, urmat de Gigi „Corsicanu”, fostul lider al suporterilor. Un suporter venit cu mașina personală a dat „play” imnului, care rula pe fundal în timp ce Șucu se fotografia cu toți suporterii care-i solicitau asta.

Pe 19 martie, Gheorghe Răducan, alias „Corsicanu’”, fostul lider al galeriei Rapidului, principala voce a ultrașilor acum, că liderul Liviu Ungurean este în arest, i-a propus acționarului majoritar Dan Șucu să facă deplasarea la Craiova, pentru meciul cu Universitatea, împreună cu galeria. Fostul lider al ultrașilor a extins invitația și către acționarul minoritar Victor Angelescu.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles