21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Suporterii Universității Craiova se pregătesc pentru România-Suedia!

Meciul dintre România și Suedia se joacă pe Ion Oblemenco, iar suporterii Universității Craiova se mobilizează pentru a susține echipa națională și pe cei doi olteni convocați de Cosmin Contra!

Suporterii Universității strâng rândurile și se pregătesc de meciul România-Suedia. După ce Nicușor Bancu și Alex Mitriță au fost convocați la echipa națională, oltenii au motive în plus să meargă la stadion și să-i susțină pe elevii lui Cosmin Contra, chiar dacă prețul biletelor nu este tocmai unul prea mic.

„Hai la meci! Convocările lui Bancu si Mitriță sunt principalele două motive pentru care trebuie să umplem Peluza Nord și la meciul cu Suedia. Trebuie să fim alături de băieții noștri”, se arată într-un comunicat al Peluzei Nord Craiova.

Suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare la România-Suedia!

Oficialii Federației Române de Fotbal mizează pe un „ Ion Oblemenco” plin la meciul amical cu Suedia, iar acest lucru s-a văzut încă din momentul în care au fost decise prețurile pentru această partidă. România-Suedia se va disputa , marți, 27 martie, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, de la ora 21:30.

Prețurile tichetelor la România – Suedia:
Peluze: 30 lei
Tribuna I: 90 lei
Tribuna a II-a: 90 lei
VIP: 350 lei

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Bilete pentru meciul amical cu Suedia de la Craiova!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles