12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Surpriza pregătită de Gigi Becali pentru meciul cu Universitatea Craiova!

Gigi Becali e pe cale să-i pregătrească o surpriză lui Mihai Rotaru, pentru meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova!

FCSB se pregătește să întâlnească Universitatea Craiova, iar Gigi Becali face mutări în echipă. Finanțatorul vicecampioanei a dezvăluit ce mutări va face în defensiva echipei sale pentru partida cu oltenii de pe Arena Națională.

Gigi Becali umblă în apărare înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Gigi Becali face revoluţie din nou. Patronul roş-albaştrilor pregăteşte o formulă revoluţionară împotriva Universităţii Craiova, cu trei fundaşi centrali. Finanțatorul roș-albaștrilor a explicat din ce considerente va face mutările.

Omul cu banii de la FCSB că în meciul cu Universitatea Craiova ar putea să joace trei fundaşi centrali la FCSB, cu Ngezana pe postul de fundaş dreapta, iar în centru să fie Dawa şi Chiricheş. Becali a oferit detalii.

Se gândește la echipă

“Nu ştim dacă e Ngezana la ora asta. Dacă e Ngezana, poate să joace şi Chiricheş şi Dawa. Poate să joace unul fundaş dreapta acolo, ca să nu mai respire. Ngezana dacă e fundaş dreapta…

El a jucat şi fundaş dreapta. Nu vezi că are viteză. Dacă ai viteză, forţă, poţi să joci acolo oricând. Deocamdată nu ştim echipa la ora asta. Trebuie să mă gândesc săptămâna asta.

Să mă consult şi cu ei că nu mai fac… Lipsesc câţiva jucători şi trebuie să mă consult cu Charalambous, cu Pintilii şi cu Meme Stoica. Hotărârea finală o iau eu. Cum ar fi mai bine, ce ar fi mai bine.

Ei mi-au spus că Vali Creţu se prezintă foarte rău. A fost răcit şi ne întrebam ce facem cu Creţu? Ca dovadă, s-a văzut”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles