fbpx

Sute de jucării oferite în dar de bibliotecarii de la Aman

Marți, 19 decembrie, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” va dona, către Școala Gimnazială Specială,,Sf. Vasile” din Craiova, jucăriile colectate în cadrul campaniei „Să fim mai buni de sărbători”.

Bilanțul celei de-a IX-a ediții a campaniei de strângere de jucării desfășurată în intervalul 26 noiembrie – 14 decembrie 2017, în cadrul proiectului ,,Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei”, este spectaculos. Sute de jucării au fost colectate la bibliotecă, urmând să ajungă la grupele de preșcolari de la Școala Gimnazială Specială ,,Sf. Vasile” din Craiova.

Campania a avut un dublu rol. Pe de o parte, copiii înscriși în proiect, sub îndrumarea cadrelor didactice, și-au dezvoltat abilitatea de a fi generoși, de a dărui și de a aduce zâmbetul pe fețele micuților care vor primi jucăriile, iar pe de altă parte, preșcolarii la care vor ajunge jucăriile, la fel ca în anii trecuți, se vor bucura și-și vor petrece sărbătorile de iarnă în compania darurilor.

Am reușit să strângem sute de jucării la bibliotecă și în acest an. A devenit deja o tradiție ca anual, în preajma sărbătorilor de Crăciun, să ne mobilizăm pentru a dărui. „Să fim mai buni de sărbători” este acțiunea pe care o desfășurăm pentru copiii cu nevoie speciale. Bibliotecarii au colaborat cu profesorii,învățătorii și educatorii de la unitățile școlare înscrise în proiectul „Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei”. Le mulțumim tuturor pentru implicare și dăruire și le urăm sărbători cu pace și iubire în suflet”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0