Femeie tăiată în 14 bucăți!

Dispăruse după o întâlnire pe Tinder, iar când a fost găsită nu mai era întreagă!

Tânăra de 24 de ani, pe nume Sydney Loofe, a fost dată dispărută, ca mai apoi să fie găsită moartă. Părți din corpul ei a fost puse în saci de gunoi, care au fost aruncați pe un câmp, unde au fost găsite la o lună de la dispariție.

Crima macabră a avut loc la finalul anului 2017, iar acum procesul se află în plină desfășurare, proces în care Aubrey Trail, de 52 de ani, și iubita lui Bailey Boswell, 25 de ani, sunt cei acuzați de moartea tinerei din Nebraska, S.U.A..

În urma anchetei s-a aflat că Sydney a cunoscut-o pe Boswell pe Tinder, iar în noiembrie 2017 au avut o primă întâlnire, în care au stabilit și o a doua, pe 15 noiembrie, ziua dispariției fetei.

Procurorii din acest caz susțin că Boswell și iubitul ei au plănuit să o răpească și apoi să o ucidă pe Sydney, în timp ce avocatul celor doi afirmă că tânăra de 24 de ani acceptase să participe într-o partidă de amor extrem, care i-a provocat moartea în mod accidental.

Potrivit The Daily Beast, Aubrey Trail a declarat în cadrul procesului că a tăiat trupul tinerei și l-a aruncat pentru că s-a panicat după ce și-a dat seama de moartea acesteia.

Procesul nu a fost finlizat pentru că Trail a fost internat după ce s-a tăiat cu o lamă în zona gâtului chiar în sala de judecată. Cazul va fi reluat după ieșirea acestuia din spital. Procesul în cazul lui Boswell va începe în octombrie.

În 3 minute poți să citeși și: Liceul cu promovabilitate zero la BAC!

Andreea Goga: “Fiecare copil ar trebui să-și urmeze visul”

 Bac 2019! Cele mai bune 6 licee din Craiova!

S-au afișat rezultatele la BAC 2019!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *