-3.7 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

Tăieri ilegale de pădure, în Oltenia! Polițiștii au efectuat aproape 3.000 de controale!

„Scutul pădurii”, acțiune ce a reprezentat sute de amenzi și confiscări

Polițiștii sunt ochi și urechi la tăierile ilegale de pădure. În cursul anului 2021, polițiștii gorjeni au desfășurat acțiuni în cadrul planului desfășurat la nivel național ”Scutul Pădurii”, pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice, comunică IPJ Gorj.

Cu această ocazie, polițiștii au organizat și desfășurat peste 2.800 de controale, fiind verificate aproximativ 3.400 de obiective și 2.900 de vehicule. În cadrul acțiunilor, au fost aplicate 220 de sancțiuni, conform Legii nr. 171/2010 Republicată, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în cuantum de peste 172.000 lei. Totodată, în baza neregulilor constatate, polițiștii au dispus confiscarea a peste 900 mc material lemnos.

„Atragem atenția asupra respectării legislației în domeniul silvic! Polițiștii vor desfășura acțiuni în baza planului ”Scutul Pădurii” și în perioada următoare, pentru identificarea și tragerea la răspundere penală sau contravențională a celor care comit delicte silvice”, arată instituția într-un comunicat de presă.

Foto: Gorjeanul

Craiovean încătușat după ce a încercat să-i mituiască pe polițiștii de la Rutieră

119, numărul unic destinat raportării cazurilor de abuz asupra copilului!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles