Varianta „Tamaș la Craiova” l-a băgat în ceață pe Papură!

Oltenii caută de ani buni un fundaș central care să dea randamentul mult dorit, dar nici până acum nu au reușit să formeze un cuplu solid care să le betoneze apărarea!

Întrebat dacă Tamaș ar fi o varinată pentru Craiova, mai ales că a evoluat împotriva lui, Papură a spus că nu îl cunoaște pe fundaș, că îl știe de la televizor. Antrenorul l-a ironizat puțin pe Tamaș, spunând că a trecut mult timp de când au fost adversari, ba chair i-a albit și părul între timp.

Nu il cunosc deloc pe Tamas, nu am avut nicio legatura cu Tamas, decat la televizor, de unde sa-l cunosc. Am jucat impotriva lui…demult! Acum am parul alb, a spus Papura.

Craiova este antrenată de Corneliu, nu de Mafalda!

Antrenorul Universității nu știe cât timp va mai ține forma bună a echipei, care este neînvinsă de când au început meciurile oficiale. Este adevărat, în afara meciului cu Dinamo, rezultatele au fost obținute cu noroc sau cu emoții și împotriva unor adversari mai slab cotați. Totuși, și în alte starturi de campionat, alb-albaștrii au dat de echipe modeste, dar tot s-au încurcat.

Nu știu. Nu sunt Mafalda. Pregătim fiecare meci să-l câștigăm. La fiecare meci vom încerca să obținem maxim”, a mai declarat antrenorul trupei din Bănie.

În 3 minute poți să citești și: Honved – Craiova 0-0. Egal plătit cu sânge oltenesc!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *