21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Tânăr de 17 ani, găsit mort într-o scară de bloc din Slatina

Un tânăr de 17 ani din Olt a fost găsit mort în scara unei clădiri abandonate din Slatina! Adolescentul era mort de mai multe zile din cauza unei supradoze!

Un tânăr de 17 ani a fost găsit mort în scara unei clădiri abandonate din Slatina. Adolescentul era din localitatea Priseaca și a murit din cauza unei supradoze. A fost găsit mort într-o clădire abandonată de pe strada Prelungirea Tunari din Slatina.

Mort din cauza unei supradoze

Băiatul ar fi fost mort de mai multe zile, iar surse apropiate anchetei spun că lângă băiat a fost găsită o pungă de prenadez. De acolo, autoritățile cred că este vorba de o supradoză.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, băiatul plecase de acasă de la începutul lunii aprilie. „La data de 6 aprilie am fost sesizați despre faptul că în scara unui bloc nelocuit din municipiul Slatina se află cadavrul unei persoane. Polițiștii s-au deplasat la fața locului în vederea efectuării de cercetări. În urma verificărilor, aceștia au identificat cadavrul ca aparținând unui tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Priseaca. Acesta era plecat de la domiciliu din data de 2 aprilie. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor medico-legale ale decesului”, a afirmat reprezentantul IPJ.

Necropsia efectuată sâmbătă de medicul legist a stabilit o cauzalitate directă între deces şi inhalarea de prenadez.

Citește și 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles