-0.3 C
Craiova
marți, ianuarie 18, 2022

O tânără din Olt are nevoie urgentă de sânge!

Și tu o poți ajuta pe Ionela să aibă o nouă șansă la viață

Apel umanitar! Firescu Ionela are nevoie urgentă de sânge după ce a fost diagnosticată cu neoplasm de glandă parotidă stângă cu metastaze osoase.

„Ea este Firescu Ionela Loredana, în vârstă de 27 de ani! A fost diagnosticată cu neoplasm de glandă parotidă stg. cu metastaze osoase! Are nevoie urgentă de transfuzi de sânge, fiindcă doar ele o mai țin în viață, în momentul de față!!!! Este internată pe secția de oncologie, a spitalului județean de urgenţă din Slatina! Vă rog, cel care puteți și doriți să donați sânge pentru ea, o puteți face la orice centru de transfuzii, dar cu mențiunea să precizați numele complet, secția și spitalul(Firescu Ionela Loredana, secția oncologie, spitalul județean de urgenţă Slatina). Pentru a fi un număr cât mai mare, vă rog să distribuiți!!!”, au postat oamenii în grupurile de pe Facebook.

De când s-au mărit facturile, școlile din Gorj s-ar putea să treacă iar pe încălzirea cu lemne!

După mortea violentă a unui taximetrist, românii din Bolintin s-au răsculat împotriva romilor!

Un oltean și un brăilean, în pericol de moarte după ce au primit facturile!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles